≫ 

Sin šutirao majku u zadnjicu uz psovke sve dok je nije izbacio iz kuće: Komšije iz sela zatekle uplakanu ženu ispred ulaznih vrata

Pretio je majci da će je prebiti, psovao, nazivao pogrdnim imenima, a zatim joj kazao da će "ovog sekunda da leti iz kuće"

  • 8

Policija u Negotinu podnela je krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici protiv A.G. (29) iz obližnjeg sela Prahovo jer je svoju majku S.LJ.(50) vređao, psovao, i šutirao u zadnjicu sve dok je nije izbacio iz kuće.

Osumnjičenom A.G. ujedno je određena mera zabrane prilaska i kontakta sa majkom u trajanju od 48 sati.

Sve je počelo svađom u njihovoj porodičnoj kući. Sin se razbesneo i počeo da lomi nameštaj, da obara sve što mu je došlo pod ruku, čak je slomio i vrata sobe.

Uz lomljavu, on je pretio majci da će je prebiti, psovao je, nazivao pogrdnim imenima a zatim joj kazao da će "ovog sekunda da leti iz kuće".

Nesrećna žena je sama krenula da izađe, ali to sinu nije bilo dovoljno, pa je počeo da je šutira nogom u zadnjicu sve dok je nije išutirao ispred ulaznih vrata.

Uplakanu ženu ugledale su komšije koje su i pozvale policiju.

VIDEO: Baka Nevenku je po hladnoći ćerka izbacila na ulicu

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    21. maj 2019 | 14:22

    Ne zabrana 48 sati vec 48.000 sati to je 5,5 godina zatvora da nevidi bela dana i stalnu zabranu prilaska na 50 metara od porodicne kuce i stalna zabrana povratka u porodicnoj kuci njegovih roditelja, PA NEK ZIVI POSLE ZATVORSKE KAZNE KAO PODSTANAR U NECIJOJ TUDJOJ KUCI !!! """PRAVNA DRZAVO AKO IMALO DRZIS DO PRAVNOG SISTEMA REAGUJ JAKO NA NASILJE U PORODICI !

  • Ja

    21. maj 2019 | 13:43

    Nek se setio kako je on zapravo dosao na ovaj svet, nije ga roda donala kakva budala... Majka treba da se postuje najvise na svetu!!! 😠

  • Suza

    21. maj 2019 | 15:35

    Majka da proda svu svoju imovinu, promeni identitet i zaboravi da je rodila skota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA