≫ 

Pronađena 4 migranta bez svesti u cisterni u Futogu (FOTO) (VIDEO)

Svi pacijenti su životno ugroženi, pronađeni sa znacima toplotnog udara i hipoksije

  • 0
cisterna u kojoj su pronađeni migranti Cisterna u kojoj su pronađeni migranti, Foto: nsuzivo.rs

U jednoj cisterni na parkingu firme koja se bavi čišćenjem cisterni u Železničkoj ulici bb u Futogu, danas oko 11.30 časova, pronađena su 4 migranta bez svesti, piše nsuzivo.rs.

Radnici perionice odmah su pozvali policiju i vatrogasce, koji su brzo izašli na lice mesta. Hitna pomoć dobila je poziv u 11.50 časova i nekoliko njihovih vozila poslato je na teren. Jedan od muškaraca je intubiran na licu mesta.

Vatrogascima i policiji su u izvlačenju migranata pomogli radnici firme koji su asistirali uz pomoć viljuškara. Prema nezvaničnim informacijama, migrante su pronašli radnici perionice koji su našli tela kada su hteli da operu cisternu.

- U UC KCV primljene su 4 muške osobe sa znacima toplotnog udara i hipoksije. Svi pacijenti su životno ugroženi i nalaze se na Odeljenju intenzivne terapije UC KCV gde se sprovode mere reanimacije i intenzivne nege i lečenja - rekao je Siniša Knežević, portparol KCV.

Pretpostavlja se da mladići imaju između 20 i 30 godina, piše 021.rs.

Kako smo saznali iz novosadske policije, trenutno se obavlja istraga, a obavešten je i tužilac koji treba da okvalifikuje slučaj. U policiji kažu da se radi na utvrđivanju njihovog identiteta i okolnosti pod kojima su dospeli u cisternu. Sumnja se da je reč o migrantima, ali to za sada nije moguće potvrditi, navodi 021.rs.

(Telegraf.rs / Izvor: nsuzivo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA