≫ 

Preminuo jedan od 4 migranta koji su pronađeni bez svesti u cisterni u Futogu: Komentari na njegovu smrt su jezivi

Mladić je preminuo u ranim jutarnjim časovima

  • 5

Jedan od četiri migranta pronađenih juče u cisterni u Furogu, preminuo je jutros u Urgentnom centru Klilničkog centra Vojvodine.

- U ranim jutarnjim časovima u Urgentnom centaru Kliničkog centra Vojvodine, jedna od četiri muške osobe koje su juče primljene sa znakovima toplotnog udara i hipoksije nakon sprovedenih intenzivnih mera reanimacije i lečenja je preminula. Tri pacijenta, teškog opšteg stanja se nalaze na Odeljenju intenzivne terapije UC KCV gde se kontinuirano sprovode mere intenzivnog lečenja i terapije - Saopštio je Sinisa Knežević PR KCV.

Podsećamo, u utorak, na parkingu firme koja se bavi čišćenjem cisterni u Železničkoj ulici bb u Futogu, u jednoj od cisterni pronađena su 4 migranta bez svesti.

Radnici perionice odmah su pozvali policiju i vatrogasce, koji su brzo izašli na lice mesta. Hitna pomoć dobila je poziv u 11.50 časova i nekoliko njihovih vozila poslato je na teren. Jedan od muškaraca je intubiran na licu mesta.

Vatrogascima i policiji su u izvlačenju migranata pomogli radnici firme koji su asistirali uz pomoć viljuškara. Prema nezvaničnim informacijama, migrante su pronašli radnici perionice koji su našli tela kada su hteli da operu cisternu.

- U UC KCV primljene su 4 muške osobe sa znacima toplotnog udara i hipoksije. Svi pacijenti su životno ugroženi i nalaze se na Odeljenju intenzivne terapije UC KCV gde se sprovode mere reanimacije i intenzivne nege i lečenja - rekao je juče Siniša Knežević, portparol KCV.

Mladići imaju između 20 i 30 godina.

Komentari na njegovu smrt su jezivi, a pojavljuju se po društvenim mrežama. Ovo su samo neki od njih:

- Jedan mungos manje.

- Paaaa?

- I moj deda Jova je umro juče, pa niste pisali o tome.

Komentari, migranti Negativni komentari/ Foto: Facebook Ns uzivo

U mnoštvu negativnih komentara, provukao se i jedan koji je stao na stranu preminulog mladića.

- Sramota, niste vi ljudi. Kad bi objavili da je neki pas crkao, onda bi svakom bilo žao.Gde vam je vera, u šta vi verujete, da l' vas vera uči da ima razlike o ljudima. Sramota, stidim se u ime vas.

Komentari, migranti Jedini komentar kojim nije napadnut preminuli mladić/ Foto: Facebook Ns uzivo

(Telegraf.rs/Novi Sad)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Петар НС

    22. maj 2019 | 13:50

    Туга. Јадни људи. Која их је мука натерала да напусте своју земљу, и да се смуцају по свету да дођу до те проклете Немачке. Где је ту правда, хоћемо на крају сви живети у Немачкој? Нека му је лака земља.

  • Sima Strahota

    22. maj 2019 | 20:32

    Naterala ih je zelja za boljim zivotom. Ali biti siromasan ti ne daje pravo da trazis azil. Ne moze neko da se jednog jutra probudi u Pakistanu ili Tunisu i da kaze sam sebi- e odoh u Nemacku i Svedsku na socijalu- Ratne izbeglice su jedno a ekonomski migranti drugo.

  • Sumadinac

    23. maj 2019 | 10:19

    Ko još beži od rata sa osmehom na licu, ogromnim telefonom i rancem!??? Kada ste poslednji put videli, žene, decu, starce u tim grupama? Sve vojno-sposobni... pametnom dosta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA