Tuča na slavi u Nišu: Gosti se tukli sa domaćinom, pa jednom od njih zapaljen automobil

Protiv sve trojice biće podnete krivične prijave

  • 9

Krsna slava Nišlije S.B. (47) dobila je neočekivani epilog, okončavši se tučom između gostiju i domaćina i paljevinom vozila jednog od pozvanih na proslavu letnjeg Svetog Nikole.

Kako saznajemo, Nišlija Lj.M. (31) sinoć je došao na slavu kod svog prijatelja S.B. (47), gde je jedan od gostiju bio i N.R. (47). Između Lj.M. na jednoj i

domaćina i gosta N.R. na drugoj strani došlo je do prepirke koja je eskalirala tučom, nakon čega je Lj.M. shvativši da će izvući deblji kraj, pobegao sa slavlja.

Međutim, ispred kuće S.B. u ulici Dimitrija Tucovića ostalo je njegovo vozilo "fiat" , što je N.R. iskoristio da mu se osveti, pa ga je polio benzinom i zapalio ga.

Šteta nastala na vozilu procenjena je na 50.000 dinara.

Protiv sve trojice biće podnete krivične prijave za lake telesne povrede, ukoliko medicinsko veštačenje ne pokaže da su ozbiljnije, dok će N.R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Kako saznajemo, povod nesvakidašnjeg obračuna bio je što je LJ.M. sa sobom doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N.R.

Niška policija je potvrdila dogadjaj i saopštila da je obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    23. maj 2019 | 10:27

    ZATO sto smo SVE slave pretvorili u pijanke i zurke SRAM NAS SVE REDOM BILO !!!

  • Marijana Bakov

    23. maj 2019 | 10:46

    Ja na slavi ne sluzim alkohol,ko hoce dodje , ko nece I nije neka steta.Zna se sta je slava I koja je njena svrha.Ne razumem drskosti naroda da na slavu dovode ljude koji nisu pozvani.To je nepostovanje domacina.

  • Cava

    23. maj 2019 | 10:25

    STOKA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA