Bilo je rano jutro kad su upali u kuću starice i njene ćerke u Kaluđerici: Babu su bacili na krevet, a onda je krenuo horor

Policija je uhapsila N. D. (30) i A. Š. (24)

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. D. (30) i A. Š. (24), zbog sumnje da su izvršili razbojništvo.

Sumnja se da su oni 17. aprila ove godine u Kaluđerici, u ranim jutarnjim satima, provalili u kuću sedamdesetdevetogodišnje žene, koja tu živi sa ćerkom i napali ih.

Kako se sumnja, nakon što su nasilno ušli u kuću, oni su oborili četrdesetšestogodišnju ćerku na pod i vezali je selotejp trakom, nakon čega je jedan od osumnjičenih vlasnicu kuće, koja je u tom trenutku izašla iz sobe, odgurao u sobu i oborio na krevet. Sumnja se da su sa kreveta uzeli torbu u kojoj se nalazilo 20.000 dinara, 105 evra, mobilni telefon i dokumenta, nakon čega su pobegli.

Policija je prilikom pretresa stana u kojem boravi osumnjičeni A. Š. pronašla pištolj i protiv njega će biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu prozvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jex

    23. maj 2019 | 19:46

    Stoke.

  • Zorica

    23. maj 2019 | 22:38

    Za kradju uvesti Dusanov zakon i niko ne bi smeo da ukrade jednu papriku a ne da ugrozi neciji zivot.

  • Suza

    23. maj 2019 | 22:16

    Ovo ne ide na dobro. Nasilje se svakim danom povecava. Bitange ne pustati na slobodu i odmeriti im kazne najmanje po 10 godina. Sledeci neka razmišlja da li mu odgovara 10 godina robije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA