≫ 

Ovo je Goran Janković, osumnjičen da je ubio svoju ženu i njene roditelje: Ceo Novi Sad traga za njim (FOTO) (VIDEO)

Sudeći po njegovom profilu, par je imao dva mala sina

Goran Janković (36), vulkanizer iz Veternika, navodi se kao glavni osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Mirjane (32) i njenih roditelja Branislava i Nade Pajić jutros u Novom Sadu. On je trenutno u bekstvu, za njim policija intenzivno traga, a Novi Sad je blokiran dok se navodni počinilac ne pronađe.

Prema prvim i nepotvrđenim saznanjima, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. Goran je, navodno, bio ubeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara. Nezvanično, Jankovića je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

Goran Jankovic, ubica, Novi Sad Goran, Mirjana i njihov stariji sin Foto: Facebook/Goran Jankovic

Sudeći po njegovom Fejsubk profilu, par je imao dvoje male dece, dva sina. Janković je često objavljivao slike svojih sinova, a ispod njih svi su im čestitali na divnoj porodici koju imaju.

U potrazi za Jankovićem policija od jutros na svim izlazima iz Novog Sada detaljno kontroliše svako vozilo i građane koji su se uputili van grada.

Protiv Jankovića postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja, pišu mediji.

Gorna Janković, Novi Sad Osumnjičeni je vulkanizer po struci Foto: Facebook

VIDEO - Masakr u Novom Sadu: Muškarac ubio ženu i njene roditelje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lija

    24. maj 2019 | 12:29

    Samo mi nije jasno jedno... Kako vas bre nije sramota da osuđujete zenu zbog preljube, za koju niste sigurni da je postojala???? I da je tako!!!!! Niko, ali niko nema pravo da digne ruku na vas!!! Sramota!!!

  • Petronije

    24. maj 2019 | 15:29

    Najlakse je osudjivati ali treba malo i proanalizirati situaciju. Naravno da ubistvo nema opravdanje ali nije slucajno sto su zrtve i zenini roditelji. Verovatno su mu se oni bili popeli na glavu pa dosoljavali svaku svadju. To i jeste grozno u braku. Kao ozenis nekoga a u stvari ozenis pola njenoga plemena. Stop mesanju roditelja u neciji brak!!! Ko nije samostalan i ko ne moze ziveti bez pomoci roditelja neka se i ne zeni ni udaje.

  • Milka

    24. maj 2019 | 11:10

    Govno sadisticko narcisoidno ostavio decu bez majke babe i dede,zivot im unistio crkotina s kojim pravom on presudjuje?s kojim pravom glumi Boga ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA