≫ 

Uhapšen Goran Janković, osumnjičen za trostruko ubistvo u Novom Sadu: Čekićem je udarao suprugu, tasta i taštu do smrti

Prema nezvaničnim informacijama, pronađen je kod brodogradilišta

  • 46

Goran Janković (37), osumnjičen da je počinio trostruko ubistvo u Novom Sadu, uhapšen je danas u tom gradu nakon duge policijske potere, potvrdili su u MUP. Njega su, prema nezvaničnim informacijama, pronašli kod brodogradilišta.

- G. J. je uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje - navodi se u saopštenju MUP-a.

On je, kako se sumnja, čekićem ubio suprugu Mirjanu (32), taštu Nadu Pajić (57) i tasta Branislava Pajića (57), a zločin je izvršio u jutarnjim satima u novosadskom naselju Telep.

Kako se pretpostavlja, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. Goran je, navodno, bio ubeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara. Jankovića je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

Goran Janković, Mirjana Pajić Janković Goran i Mirjana/ Foto: Facebook

Par je imao dvoje male dece, dva sina. Janković je često objavljivao slike svojih sinova, a ispod njih svi su im čestitali na divnoj porodici koju imaju.

Dečaci su prisustvovali zločinu, a stariji sin je potom pozvao svog ujaka, Mirjaninog brata koji je ubrzo došao.

Novi Sad, ubistvo Ispred kuće u kom se dogodio zločin/ Foto: 021.rs

Da podsetimo, ubijena Mirjana Janković 11. maja prijavila je supruga za nasilje. Kako Telegraf saznaje, tog 11. maja, policija je otišla u kuću dvoje supružnika, po Mirjaninom pozivu, na licu mesta je napravila zapisnik i podnela krivičnu prijavu za verbalno i fizičko nasilje.

Međutim, Goran nije zadržan u pritvoru, jer Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu nije donelo takvu odluku. Mirjana i Goran bili su nekoliko godina u braku i za to vreme se rastajali dva puta jer je on bio nasilan prema njoj.

Kako pričaju komšije porodice Pajić, ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je u petak i ubijena.

VIDEO: Novi Sad u neverici posle Goranovog krvavog pira: 

VIDEO: Godišnjica najvećeg masakra u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoe

    27. maj 2019 | 12:58

    Znaci nije se ubio,sad cemo mi morati da ga hranimo 30 godina..

  • poreski obveznik

    27. maj 2019 | 12:56

    I sada se mi radujemo sto su ga uhapsili i sto će biti osudjen na sramotnih 10-ak godina zatvora i biti nama poreskim obveznicima na teretu ...To kao u SAD opirao se tokom hapšenja , upucan i zdravo!

  • Ljiljana

    27. maj 2019 | 12:51

    Dokle vise ćemo čitati o tragedija u porodici?Kad su mogli da angažuju policiju da ga trazi,zašto ta ista nije ništa preduzela ranije?Cuj,zabrana prilaska.Smesno,ludaku reči tako nesto.On je trebao po prijavi biti uhapšen odmah,uraditi psih,pregled i odmah na lečenje ili u zatvor.Macola,benzin,puska,pistolj,pa ovo kao da se takmiče ko će biti mastovitiji.Zene,ne ćutimo vise,dosta je,pravosuđe mora biti mnogo efikasnije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA