≫ 

Uhapšeni svi učesnici u tuči u Kumodražu: Prebili dečake posle fudbalske utakmice, jednom se lekari i dalje bore za život

Od osam uhapšenih mladića, dva su maloletna

  • 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B.A. (18), U.L. (18), N.L. (19), N.M. (19), N.V. (23), A.P. (23), mladiće stare 17 i 16 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Sumnja se da su oni 12. maja ove godine, sa V.M. (18) O.К. (22), koji su uhapšeni 15. maja, motkama napali dvojicu 16-godišnjaka tokom fudbalske utakmice u Кumodražu nanevši jednom teške, a drugom lake telesne povrede.

Šestorici osumnjičenih punoletnih mladića određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu, dok će protiv dvojice maloletnika biti podneta krivična prijava.

Podsećamo, napad se desio nakon utakmice igrane na stadionu Fudbalskog kluba Torlak u Kumodražu i od tog trenutka lekari se bore za život tinejdžera, koji je ranije tog dana iz publike gledao utakmicu Torlak - Studentski grad.

Po završetku utakmice, u večernjim satima, njega je sačekala i napala grupa maskiranih huligana sa palicama u rukama.

Tinejdžer je posle prebijanja prebačen u bolnicu, gde su konstatovani prelomi lobanje na dva mesta. Operisan je u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, ali stanje mu je i dalje teško.

VIDEO: Trenutak u kome masa napada jedinog navijača Zvezde u Podgorici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SGT

    24. maj 2019 | 15:21

    Treba i roditelje da im pohapsite i oterate sve zajedno na prinudni rad. To su ubice.

  • Zis

    24. maj 2019 | 14:55

    Sve osuditi na deset godina robije pa da vidis da li ce nekom da padne na pamet da tuce nekoga na ulici.

  • Lola

    24. maj 2019 | 15:13

    Sad ih dobro oguluti I baciti u bukagije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA