≫ 

Radnici na koje se obrušio zid i dalje u Urgentnom: Njihovo stanje je stabilno

Nesreća se dogodila u nedelju oko 15 časova na gradilištu

  • 5

Radnik R. V. (65), koji je u nedelju povređen na gradilištu u Čika Ljubinoj broj 9 u centru Beograda, stabilnog je opšteg stanja i nalazi se na Odeljenju ortopedije u Urgentnom centru, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.

U bolnici je s teškim povredama zadržan i radnik B. O. (63).

Kako je u Urgentnom potvrđeno za Telegraf.rs, iako se jutros pojavila vest da je jedan od radnika preminuo, on je u stabilnom stanju, na ortopediji.

Nesreća se dogodila juče oko 15 časova na gradilištu, a dva radnika s teškim telesnim povredama prevezeni su u Urgentni centar na reanimaciju.

Cika Ljubina, gradiliste Foto: Telegraf

VIDEO: Mesto pogibije dvojice radnika u Beogradu na vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana K Reka ,Zlatibor

    27. maj 2019 | 07:48

    Dokad ce se raditi ovako na gradilištima neosogurano ? Gde je tu inspekcija ,koja stalno trubi da je sve pod kontrolom Sve nam funkcioniše napola.

  • Aca BJ

    27. maj 2019 | 07:59

    Preminuće i drugi kad vidi troškove lečenja. Važno da je faraon snimio deset spotova za deset dana. Valjda se i ovaj jadnik inatio i baš zapeo da radi na crno i ne ide u normalnu bolnicu. Sad bih i o PP poslovima i svim rupama koje će novi zakoni hiljade radnika ostaviti bez kakvih takvih primanja, ali nema potrebe da brinu kad su Austrija i Nemačka blizu.

  • Sladjan

    27. maj 2019 | 07:36

    Radnik nije imao nikakva lzs,nije prijavljen,Sam doso na svoju ruku da radi ,junacio see ode glava!!!gazdu u zatvor na10godina,oduzeti mu sve!!!!Ali CE se izvuci sa uslovnom kaznom,Niko nece biti kriv!!!!ovo se ovako radi u celoj srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA