≫ 

Preminuo jedan od radnika na koje se obrušio zid u centru Beograda: Posle teške borbe lekara ipak je podlegao povredama

Zid se obrušio u centru grada. Jedan od radnika zadobio je povrede glave, a drugi povrede noge

  • 14

B.O. (63), jedan od radnika, koji je juče povređen u Čika Ljubinoj broj 9 na gradilištu preminuo je, saznaje Telegraf.rs.

-  Nažalost, nakon višesatne borbe lekara on je podlegao povredama - potvrđeno nam je iz Urgentnog centra.

Cika Ljubina, gradiliste Foto: Telegraf

Kako su prolaznici javili, zid se obrušio na radnike i dvojica su povređena. Nesreća se dogodila juče oko 15 časova na gradilištu, a dva radnika s teškim telesnim povredama prevezeni su u Urgentni centar na reanimaciju. Kako je preneo naš reporter sa lica mesta, B.O. je imao povrede glave, a R.V. povrede noge.

Cika Ljubina, gradiliste Foto: Telegraf

Za drugog radnik, R.V. (65) jutros se pojavila vest da je preminuo, ali on je trenutno u stabilnom stanju na ortopediji, potvrđeno je ta Telegraf.rs.

VIDEO: Odneto telo nastradalog radnika

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada KS

    27. maj 2019 | 12:00

    U Americi na svakih 10 sekundi pogine jedan perac prozora

  • Uhvat3n

    27. maj 2019 | 11:16

    Nikad u zivotu nebi radio na bausteli ma i da je milion placeno coveka vise nema, a tu firmu boli cosak lako ce naci sledecu zrtvu eeee narode a znate i sami koliko vas cene ti iz firme za 250e . Fuj Sistemu i vlasti srami te se skuplji smo u cenama od cele evropee. Ne znam sta reci na ovo stanje u drzavi nikad gore nije bilo nikad vrlo dobro pamiti 90te al one su bile samo u Beogradu ja sam lepo ziveo u selu a danas da dele hleb na ulici isao bih isto da se guram i da uzimam strasno vreme doslo. Nagurao 58 godina a nista video nisam ceo zivot zatucan u Srbije nije da nisam hteo nego nisam mogao. Mladi bezi tee ne morate se obogatiti ali zivite u sredjenim drzavama i cistom vazduhu i kolko toliko pristojnije negu u ovoj rupi od drzave

  • Snezana

    27. maj 2019 | 11:11

    Jadni ljudi. Saucesce porodici. U tim godinama I ne bi trebalo da budu na gradjevini , ali sta ce kad moraju. Od necega se mora ziveti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA