≫ 

Roditelji devojčice (3), koja je nađena mrtva ispred kuće kod Negotina, na saslušanju u policiji: Dete je palo samo u zoru sa neograđene terase?

Policija užurbano radi na rasvetljavanju ove tragedije

  • 3

Strašna tragedija, pogibija devojčice stare 2,5 godina, dogodila se jutros oko 4.10 sati u selu Prahovo, nedaleko od Negotina. Okolnosti se još ispituju, a prema prvim informacijama, devojčica je pala sa terase porodične kuće.

- Na odeljenje Hitne službe u Negotinu u jutarnjim satima roditelji su doneli devojčicu staru 2,5 godine. Na žalost, dete nije davalo znake života. Roditelji su kazali da je devojčica pala sa terase njihove porodične kuće. Devojčica je imala vidljive povrede jedne ruke i glave – saznajemo nezvanično.

Devojčica je imala vidljive povrede jedne ruke i glave.

- Trenutno su i otac i majka preminulog deteta u zgradi negotinske policije. Oni treba da ispričaju detaljno kako se sve dogodilo - saznajemo od organa bliskih istrazi.

Potrebno je da se utvrde okolnosti pod kojima je devojčica pala, kako kažu roditelji, sa terase.

Policija užurbano radi na rasvetljavanju ove tragedije.

BEZ OGRADE

Kuća sa čije terase je pala devojčica je nezavršena i nema ogradu na terasi. Kako su ispričali meštani, pripada Zoranu A. (29), sa kojim se majka deteta zabavljala i sa detetom se uselila kod njega.

Nalazi se u ulici 30. septembar, a sa druge strane ulice je kuća Zoranovih roditelja. Komšije su čule njegovu majku kako plače i kuka u jutarnjim satima.

U Prahovu niko ne zna ime devojčice, kažu da su čuli da je majka zove Una ili Luna. Komšije su majku i devojčicu videle samo jednom.

- Pre oko mesec dana majka i detence su došle ovde, u kuću Zorana  jer je majka bila u ljubavnoj vezi sa njim pa su počeli zajedno da žive. Majka i dete su iz Bora. Što se tiče Zorana, njega svi u selu znaju kao problematičnog koji je imao je posla sa policijom - kažu meštani.

- Ko zna šta se tu događalo, što je dete u četiri ujutru izašlo na terasu. Možda su se nevenčani supružnici svađali, probudili devojčicu, i ona je izašla na terasu. Šta ako su se svađali pa je dete htelo da pobegne i palo? – kažu meštani.

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    27. maj 2019 | 16:24

    Jadno dete. 😢

  • Mile

    27. maj 2019 | 16:28

    U svakom slučaju treba da odgovaraju za ugrožavanje deteta. Samim tim što su ga ostavili u sobi sa takvom terasom a nisu osigurali vrata i prozor da ne može dete da otvara, doveli su joj život u opasnost. Ko zna da li se tu radi o nečemu još crnjem.

  • RSK

    27. maj 2019 | 19:18

    Šta se ovo dešava u Srbiji???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA