≫ 

Diler kod kog je pronađeno 28 kg marihuane policiji rekao da je "njegova vutra najbolja", a evo gde je krio drogu

On je uzeo ogromno bure i oko njega naređao bale sena. Zatim je bure izvukao, a unutar sena je ostao ‘"bunker’"

  • 3

Negotinska policija uhapsila je juče I. S. (33) iz okoline Negotina i još jednog muškarca D. C.(61) iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

I. S. je u mestu Čubra, gde živi, krio plastične džakove u kojima je držao marihuanu. Sva marihuana potiče sa njegove plantaže, on je sadio, prskao, navodnjavao, ubrao i sakrio.

- I. S. je odmah priznao da je marihuana njegova. Policiji je usput kazao da je "njegova vutra najbolja’". Pod tim je podrazumevao da on ne "seče" marihuanu, niti je prska pesticidima radi boljeg dejstva. Činjenica je da je I. S. jedan od vodećih proizvođača i prodavaca ovog narkotika. Inače, u Čubri živi i čuveni Eskobar, Boban Manojlović poznatiji kao Kobac, koji je sada na izdržavanju kazne zatvora zbog proizvodnje i prodaje marihuana. Kobac je, kako je i sam rekao, učio meštane Čubre kako da proizvode marihuana. Možda je I. S. jedan od njegovih đaka – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Policija je marihuanu pronašla u ogromnom plastu baliranog sena.

- I.S. je napravio izuzetno skrovište! On je uzeo ogromno bure i oko njega naređao bale sena. Zatim je bure izvukao, a unutar sena je ostao "bunker". Preko je stavio kao poklopac još nekoliko bala sena koje bi podizao da bi spuštao kese sa marihuanom - saznajemo od izvora bliskoj istrazi.

Što se tiče uhapšenog Nišlije, njega je muka naterala da kupuje semenke kanabisa od I. S.

- D.C. iz Niša, koji je priveden jer je kupovao semenke kanabisa od I. S, bolestan je od raka grla. On je te semenke kupovao radi pravljenja ulja u nadi da će mu to pomoći da pobedi opaku bolest - kaže naš sagovornik.

VIDEO: Otkrivene dve laboratorije za uzgoj marihuane

(Z. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    27. maj 2019 | 16:22

    Ulje kanabisa pomaže obolelima od raka, to je već javna tajna. Kada će se pokrenuti pitanje legalizacije ili ćemo biti i dalje farmako zamorčići? Jadnik koji se bore za život hvataju kao najgore kriminalce.

  • Cubarac

    28. maj 2019 | 01:20

    Najace selo za marihuanu. Svi sade i svi cute.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA