Komemoracija odbojkaškom treneru Miroslavu Aksentijeviću Kremiću danas: Stradao u saobraćajnoj nesreći

Posle nesreće prevezen je u teškom stanju na hitan prijem, međutim, ubrzo je podlegao povredama

  • 0

Komemoracija odbojkaškom treneru Miroslavu Aksentijeviću Kremiću (46) biće održana u 11 sati u Valjevskoj gimnaziji, na kojoj će govoriti njegovi prijatelji i saradnici iz sveta odbojke. Nakon toga opelo će se obaviti u 12.30 časova na Novom groblju, a poslednji ispraćaj sportskog stručnjaka je u 13 časova.

Miroslav Aksentijević poginuo je u subotu u saobraćajnoj nesreći u blizini Rume. Kako su preneli mediji, on je nastradao prilikom pada sa motora, nakon udara drugog vozila. Aksentijević imao bogatu sportsku karijeru, koju je započeo u valjevskom odbojkaškom klubu "Srbijanka".

Miroslav Aksentijević, odbojkaški trener Foto: MN Press

Valjevska javnost Aksentijevića poznaje po bogatoj sportskoj karijeri s obzrom da je trenersku karijeru započeo u ženskom Odbojkaškom klubu Srbijanka. Trenerski rad nastavio je u Hrvatskoj, gde je 2009. žensku reprezentaciju odveo na Evropsko prvenstvo u Poljsku , a potom i na Svetsko prvenstvo u Japan. Sa odbojkašima Varaždina je dva puta osvojio titulu državnog prvaka. U sezoni 2018/19 je preuzeo Odbojkaški klub "Spartak".

Miroslav Aksenitijević je iza sebe ostavio sina Marka, suprugu Snežanu i oca Rašu.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA