≫ 

Čula se vika, nasilje, tukao ju je izgleda: Svedočenje komšija o ubistvu na Vračaru, u kom je muž ženi zario nož u vrat (VIDEO)

Dok neke komšije tvrde da su viku čuli i ranije, drugi kažu da su imali harmoničan brak

  • 3

- Imali su složan brak, dvoje dece. Jedno dete je bilo bolesno, zajedno su to dete lečili. Imao je tumor na mozgu. Ima 12-13 godina. I drugi sin im je otprilike tog uzrasta. Dobri dečaci, dobra porodica, mene čudi da je to moglo da se desi Bošku. On je jedan divan dečko, iz jedne dobre porodice - kaže komšinica porodice Spasić, u čijem se stanu jutros dogodila velika porodična tragedija.

U Ulici Desanke Maksimović 19 na Vračaru Boško Spasić (44) je, navodno, nožem ubo suprugu u vrat, pa sebi presekao vene.

Policija je pronašla beživotno telo Jelene Spasić (52), pored nje je ležao njen suprug Boško (44) i on je davao znake života. Pored njegovog tela bio je nož.

Kako je Telegraf.rs saznao, muž je navodno ubo ženu u vrat i ubio je, pa sebi presekao vene. Interventna je upala dok je davao znake života. Hitna pomoć ga je prevezla i on, po svemu sudeći, nije životno ugrožen.

Ubistvo, Vračar Forenzičari su ispitali mesto nesreće/ Foto: Telegraf

Komšinica Gordana Stanojević, koja živi u suterenu zgrade kaže da jutros nije čula ništa, a ni ranije i da ništa nije ukazivalo na to da se nešto dešava. Navodno se nikad ni galama nije čula.

- A znate kako su im slatka deca kad stanu na stepenice, pa kažu: "Dobar dan, tetka Goco, kako ste" - kaže Gordana.

Međutim, kako su nam druge komšije rekle, baš jutros se čula vika.

- Čulo se jutros kroz ventilaciju, neka vika, nasilje. Tukao ju je, izgleda. Čuli smo i ranije isto - rekle su komšije za Telegraf.rs.

Vračar, ubistvo Foto: Telegraf

DECA IZVEDENA IZ STANA

Jelenine i Boškove sinove iz stana je izvela njihova tetka, Boškova sestra.

Kako naš reporter sa lica mesta kaže, deca su delovala uznemireno i izbezumljeno. Pretpostavlja se da su bila u stanu u trenutku zločina.

DUGOVI KAO MOGUĆI MOTIV

Rođaci Spasića tvrde da su Jelena i Boško imali harmoničan brak i da su lepo živeli. Imaju dve firmne za jonizatore za prečišćavanje vode. Međutim, Bošku je navodno propao neki veliki posao i upali su u velike dugove pre nekoliko meseci.

Ubistvo, Vračar, Jelena i Boško Spasić Stan porodice Spasić/ Foto: Telegraf

Počeli su da prodaju nekretnine da bi se izvukli. Upravo ti dugovi bi mogli biti motiv za ubistvo.

Prema našim informacijama, nikada nije bilo prijava nasilja u porodici kod njih.

VIDEO: Iznošenje tela ubijene žene

(M. Rodic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    29. maj 2019 | 10:52

    Svi ti muskarci su 'dobri momci iz dobre porodice'. Ocigledno je da nije tako. Deci oduzeo majku, sad treba da trune u zatvoru. Ovo je strasno, u poslednjih 7 dana svakog dana je ubijena 1 zena u nekom obliku porodicnog nasilja. Zar su nasi muskarci stvarno toliki nasilnici? Zgrozena sam.

  • ime

    29. maj 2019 | 10:50

    kako to moze da se desi bosku? Pa nije se bosku nista desilo, on je ubio nekoga, sebe naravno neuspesno jer je kukavica... dakle i nije bas tako divan. Uopste pomisliti da ubijes majku bolesnom detetu, ma bilo kakvom detetu je monstruozno. Bosko je monstrum. Sta ce sad ta deca? Bas ce super da im bude, mama mrtva tata u nekom zatvoru (bar neko vreme jer kod nas to nece biti dugo)! Ali eto bosko sad nece morati da vraca dugove, a ni zena-fina neka logika!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA