≫ 

Preokret u istrazi: Pritvor i za majku čija je trogodišnja ćerkica "pala sa terase"

Tužilaštvo je odlučilo da i majku liši slobode dok se ne utvrdi istina

  • 34

Više javno tužilaštvo u Negotinu upravo je odredilo pritvor do 30 dana Vesni Firulović, majci ubijene L.F., za koju su Vesna i njen nevenčani suprug tvrdili da je preminula nakon pada sa terase.

- Nakon izjave Zorana Albića(24) da je devojčica preminula jer su je tukli i on i njena majka Vesna, Tužilaštvo je odlučilo da i majku liši slobode dok se ne utvrdi istina. Majka je tužiocu ispričala istovetnu priču kao i policiji, da je Zoran došao pijan, lomio stvari, da se devojčica probudila i počela da plače. Kazala je kako je to Zorana iznerviralo, udario ju je glavom u čelo, izbacio napolje, zaključao vrata i prebio devojčicu na smrt – saznajemo nezvanično.

Majka Vesna je pre oko mesec dana došla da živi sa Zoranom u negotinskom selu Prahovo. Ona je, kako kažu meštani sela Slatina kod Negotina, odakle je Vesna, bukvalno "pobegla za Zorana".

- U selu smo samo čuli da je Vesna pobegla sa ćerkicom od svog muža. Ostavila je muža i starijeg sina koji ima pet, šest godina u svojoj porodičnoj kući. Vesna je završila samo osnovnu školu, krenula je u srednju, ali je napustila i udala se za čoveka od koga je pobegla sa njihovom zajedničkom ćerkicom. Nije nigde radila, a ostavljeni muž je nadničio po selu i tako izdržavao porodicu. Baš sam jutros video muža sa sinom u prodavnici, čovek nastavio da živi, a samo on zna kako mu je u duši... Za Vesnu se nije nikad u selu čulo da "ide s muškima", ali je nekako od detinjstva bila drugačija, smejala se bespotrebno, pravila svakojake kerefeke – kaže nam jedan meštanin Slatine.

ZORAN ALBIC I VESNA FIRULOVIC, OCUH I MAJKA NASTRADALE DEVOJCICE Foto: Facebook

Sada su u pritvoru do 30 dana i očuh Zoran i majka Vesna ubijenog deteta. Intenzivna istraga koja je u toku pokazaće istinu o smrti nedužne devojčice.

VIDEO: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    29. maj 2019 | 12:33

    Savet od starog čiče. Nije opasno razvesti se. Ali voditi decu kod drugog muškarca, e to ni za zivu glavu. U celom životinjskom svetu sisara (i čovek je ta vrsta) osnovni zadatak mužjaka je uništenje mladunaca iz legla predhodnika. Znam rećiće te ljudi nisu životinje. Ljude od životinje odvaja samo razum i kultura. Kada je razum i kultura na niskom nivou Onda od čoveka ostaje samo Ono sto je u osnovi. Životinja.

  • Ranka

    29. maj 2019 | 11:58

    Javno ih objesiti kakvo suđenje ubiti nedužno djete to samo mogu bolesnicc.

  • Bina

    29. maj 2019 | 11:14

    Oo samo vesala samo za njih Allah vas kaznio najgorom mogućom kaznom na oba svijeta!!! ❤️ malo... tuga velika.. počivaj u miru andjele mali 😣😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA