≫ 

Ivanu iz Novog Sada Đorđe je tukao i pržio peglom zbog njenih zelenaških dugova i izmišljenog pornića: Strašna priznanja iz sudnice

Filipovićeva je od dečka krila da je godinu dana ranije pozajmila novac na kamatu, sve dok ga izvesni I. J. (28) nije pozvao i tražio da vrati njen dug!

Ivana Filipović, Djordje Lacković Foto: Facebook/Ivana Filipović, privatna arhiva

Đorđe Lacković (24), koji je sredinom marta brutalno pretukao Ivanu Filipović (22) u stanu u Novom Sadu, kobnog dana je na devojku nasrnuo zbog zelenaškog duga i izmišljenog pornića.

Kako Srpski telegraf piše, Filipovićeva je od dečka krila da je godinu dana ranije pozajmila novac na kamatu, sve dok ga izvesni I. J. (28) nije pozvao i tražio da vrati njen dug.

- Taj dečko mi je rekao da mu vratim novac kada budem mogla. Ostala sam mu dužna 400 evra na ime kamate, a pošto me neko vreme nije zvao, a ja sam se preselila u Novi Sad, on je 12. marta došao do Đorđevog broja telefona. Nazvao ga je i rekao mu da vrati pare. Đorđe je došao u stan i ja sam mu rekla da sam novac pozajmila za brata kako bi vratio dugove. On je pozvao mog brata da proveri, na šta mu je ovaj rekao da se smiri i da sam ja pozajmila taj novac kako bih išla sa Đorđem na letovanje. Pošto je shvatio da sam ga slagala, poludeo je i počeo da me tuče - ispričala je Filipovićeva na saslušanju u tužilaštvu.

Ivana Filipović Ivana je navodno na saslušanju rekla da ju je Đorđe prebio kada je saznao za njen dug; Foto: Facebook/Ivana Filipović

Kako je dodala, Lacković je ponovo pozvao zelenaša kako bi proverio koliki je dug, na šta mu je ovaj rekao da je u pitanju 400 evra, a potom slagao da je bio u emotivnoj vezi sa njom.

- Nije postojala mogućnost da pored Đorđa imam drugog jer me je kontrolisao 24 časa. Bio je besan posle razgovora sa tim momkom i rekao mi je da mu je taj dečko poslao snimak u kojem smo nas dvoje u krevetu. Tada me je povukao sa kreveta i, dok sam bila u klečećem položaju, šutirao u stomak - ispričala je napadnuta devojka.

Đorđe Lacković Đorđe je rekao da mu je stigla poruka da se Ivana prostituiše; Foto: Facebook

PORUKA DA SE IVANA PROSTITUIŠE

Lacković je tužiocu potvrdio Ivanine reči i dodao da je kobnog dana, dok je bio na poslu, dobio poruku od nepoznate osobe u vezi sa pomenutim dugom.

- Pozvao sam Ivanu, a ona je rekla da nema pojma o čemu se radi, pa sam odlučio da odem do stana da razjasnimo. U stanu mi je rekla da je to dug njenog brata, međutim, tada mi je na telefon stigla još jedna poruka u kojoj se navodi da se Ivana kurva za pare. Ta osoba je rekla da je Ivana bila i sa njim i da postoji snimak njihovog seksualnog odnosa. Tražio sam da pogledam, ali mi je on za to tražio 200 evra - ispričao je Lacković.

Ivana Filipovic Ivana je na saslušanju rekla da nije mogla da ima drugoga jer ju je Đorđe stalno kontrolisao; Foto: Facebook/Ivana Filipović

PRETI MU 10 GODINA ROBIJE

Lackoviću za nanošenje teških povreda tadašnjoj devojci Ivani preti zatvorska kazna od dve do deset godina. On se od napada nalazi u pritvoru i tereti se za nasilje u porodici.

Ivana Filipovic Đorđe je navodno bio veoma ljubomoran i zato ju prebio; Foto: Facebook/ Ivana Filipović

I. J. (28), od kojeg je Filipovićeva navodno pozajmila novac, uhapšen je nedavno u Sremskoj Mitrovici zajedno sa Z. R. (40) iz Rume zbog dilovanja droge. Naime, kod osumnjičenih je tada pronađeno oko 17,7 grama kokaina.

Podsetimo, Đorđe Lacković uhapšen je 12. marta, ubrzo nakon brutalog prebijanja tadašnje devojke. Nasilnik se tada toliko iživljavao nad Filipovićevom da joj je motkom probio plućnu maramicu, polomio rebra, a peglom izgoreo lice i ruke.

VIDEO: Uviđaj na Vračaru, gde je muž ubio ženu, pa pokušao samoubistvo

VIDEO: Trenutak hapšenja Gorana Jankovića, osumnjičenog za trostruko ubistvo

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    31. maj 2019 | 08:17

    UDRITE po ovom momku i devojci JEFTINIJE je nego li zameriti se dilerima i zelenisima koji nas redom j.bu u ovo malo zdravog razuma

  • Rastko

    31. maj 2019 | 07:18

    Ocigledno da samo dilrema i zelenesima niko nista ne moze oni daj boze ako ce da dobiju po uslovnu a za ceo zivot UNAKAZISE brda mlade dece !!!

  • Ssse

    30. maj 2019 | 21:50

    Ma on je pajser,samo se okrenes i kazes cao sokole,sta te briga, sama pala sama ubila se,kad ona ne zna da se ponasa(ako je sve istina) ostavis je,kakvi izivljavanje i mucenje,nema ljubavi bez postovanja,tj ljubav je na drugom mestu,postovanje na prvom,a on cim je dozvolio sebi takav kiks fali mu cela gradja u glavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA