≫ 

Upucana žena u Novom Beogradu se razvodila od napadača i otišla kod roditelja: Ispalio tri hica u nju, pored je u kolicima bilo njihovo jednogodišnje dete (FOTO) (VIDEO)

Beba bračnog para nije povređena

Na Novom Beogradu je  Beograđanin sa tri metka upucao ženu i onda pokušao samoubistvo. Njih dvoje su prevezeni na reanimaciju Urgentnog centra.  Kako saznajemo, žena je pogođena u rame. Kako javlja naš reporter sa lica mesta, vidljive su čaure i tragovi krvi.

Kako smo nezvanično saznali sa lica mesta, u pitanju su supružnici koji su u postupku razvoda, T. J. (25) i D. J. (25). Živeli su u Surčinu, a žena se vratila sa bebom kod svojih roditelja. Na licu mesta je parkirano i jedno vozilo Hitne pomoći u kom je bila beba od oko godinu dana i jedna žena.

pucnjava, blokovi Mesto gde je upucana žena T. J, Foto: Telegraf
pucnjava, blokovi Velika lokva krvi na mestu gde je žena upucana, Foto: Telegraf

Na licu mesta je navodno i otac upucane žene.

Kako smo saznali na licu mesta, u pitanju su beba para koji se razvodi i sestra žrtve. D. J. je navodno pucao u ženu u trenutku dok su se pored nje nalazila kolica sa bebom. Potom se malo izmakao i pucao u sebe.

Kako saznajemo, beba nije povređena.

pucnjava, blokovi Automobil koji je bio kolateralna šteta, metak razbio prozor, Foto: Telegraf

Građani koji su izjavili da su nešto čuli, rekli su nam da su se čula tri pucnja, iako je prvo medijima rečeno da je odjeknulo pet pucnjeva.

(D. D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandra

    10. jun 2019 | 23:51

    Al sam sretna sto nisam udata za naseg psihopatu.Zgrozavam se citajuci komentare, nemogu da vjerujem da ljudi podrzavaju ovako nesto.

  • beja

    10. jun 2019 | 23:37

    dokle vise da nas zene sikaniraju i sve hoce da budu razvedene koji smo mi rogonje postali sve zahvaljujuci ovakvom zakonu.sto pre menjati zakon da ne bude sve u korist zena a posteno vise mi je zao mladica nego nje .valjda kada vide ova desavanja nece da nas tretiraju samo kao da smo novcanik i kada je prazan da nas otkace

  • Bgd89

    10. jun 2019 | 23:02

    Koliko poremećen moraš biti da upucaš majku svog deteta, a onda i sebe, i dete ostaviš bez oba roditelja? Kolika je to doza narcisoidnosti i samozaljubljenosti u sebe? Takva osoba ne voli nikoga osim sebe. Teška patologija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA