Niz Dunav na tri bureta: Policajci spasavali mladiće koji su se dali u splavarenje rekom na improvizovanom plovilu

Mladići su stari 23, 22, 20 i 14 godina

  • 1

Pripadnici granične policije i policijske stanice Stari grad u Novom Sadu spasli su danas četiri mladića koji su se improvizovanim splavom na tri bureta pustili niz Dunav između Varadinskog i Žeželjevog mosta.

Kako se saznaje, policijski službenici dobili su oko 18.30 časova dojavu da se improvizovani splav sa nekoliko mladića na njemu kreće nekontrolisano po Dunavu, piše Blic.

- Na lice mesta izašla je patrola policijske stanice Stari grad i videli su mladiće koji su plutali na splavu po Dunavu koji ih je nosio ka Luki "Novi Sad" i Kanalu DTD. Odmah su pozvali kolege iz granične policije koji su bili sa čamcem usidreni na Beogradskom keju i dali se u spasavanje mladića. Na sreću, svi su brzo prebačeni u čamac i prošli su bez ikakvih povreda tako da nije bilo potrebe da se upute na lekarski pregled - rečeno je u novosadskoj policiji.

Kako se saznaje, mladići su stari 23, 22, 20 i 14 godina i pukom srećom su izbegli tragediju zato što je neposredno nakon njihovog spasavanja Dunavom prošao veliki teretni brod koji je mogao da ih potopi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mila

    11. jun 2019 | 06:36

    Bas su slatki. Da imam pare kupila bih im camac. Hvala Bogu da su dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA