≫ 

Hapšenje zbog napada na novinara: Ucenio mladića da zbog duga zapali auto Dušana Ostojića

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu

  • 0
Izgoreo automobil Foto: Dušan Ostojić

Muškarac M.K. (46) iz Aleksinca uhapšen je u Nišu zbog sumnje da je naveo drugu osobu da zapali automobil aleksinačkog novinara i stomatologa Dušana Ostojića.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je on, na osnovu novčanog duga, naveo M. M. (25) da zapali automobil aleksinačkog stomatologa i novinara Dušana Ostojića (sa slike). Sumnja se da je M. M. 30. maja ove godine razbio staklo na automobilu oštećenog, marke „ševrolet kalos“, sipao benzin u unutrašnjost vozila i zapalio ga, nakon čega se udaljio sa lica mesta.

Izgoreo automobil Zapaljen auto novinara Foto: Dušan Ostojić

Policija ga je svega dva dana kasnije uhapsila, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, a osumnjičeni M. M. se trenutno nalazi u pritvoru.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu osumnjičenom M. К, koji je danas uhapšen, određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA