≫ 

Zatvorena javna kuća u Srbiji, vlasnik "pao" : Maloletnice podvođene političarima i diplomatama

Policija je upala u bar "Maki" i tamo zatekla devojku za koju se sumnja da je godinama prodavana za muškarcima za novac

  • 66

M. N. (70) iz Novih Banovaca, vlasnik jedne od najstarijih i najvećih javnih kuća u Srbiji, uhapšen je nedavno zbog sumnje da je podvodio maloletnicu. Policija je prilikom racije zatekla devojku (19), koju je, kako se sumnja, Nikolić godinama podvodio gostima u svom baru, u kojem su često viđani razni biznismeni, domaći političari, ali i strane diplomate.

- Nikolić je koristio težak materijalni položaj devojaka da ih uvuče u kandže prostitucije. To je uradio i sa jednom devojkom koju je sve vreme držao zatočenu u svojoj kući u Novim Banovcima, tačno preko puta njegovog bara. Nju je neko od Nikolićevih saradnika odvodio iz kuće u bar, gde je pružala seksualne usluge raznoj klijenteli i odvodio je nazad. Bila je stalno pod njihovom kontrolom. Nije smela ni sa kim da se viđa, ni sa kim da kontaktira... U pitanju je devojka rođena 2000. godine, a bila je maloletna kada je osumnjičeni počeo da je podvodi - kaže izvor Srpskog telegrafa iz policije.

Osim Nikolića, uhapšene su još tri osobe, i to R. N. (36), Lj. S. (56) i supruga M. N,  K. J. (53).

Bar Maki Novi Banovci Bar "Maki" za koji se sumnja da je javna kuća Printskrin: Google maps

- U pitanju je dobro razrađen, porodični biznis. Njihova klijentela su bili i neki ugledni političari, razni visoki funkcioneri, biznismeni, ali i strane diplomate. Bar "Maki" je zbog toga godinama opstajao i ako je javna tajna da je u pitanju paravan za kupleraj. Zbog toga se dešavalo da uhapšeni zna da će u njegovom lokalu biti racija pre policajaca koji u tu raciju kreću, pa je ovog puta akciju hapšenja izvela policija iz jednog drugog mesta - objašnjava neimenovani sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako saznaju, kuća i restoran M. N. su namenski građeni za prostituciju i u njima postoje dupli zidovi između kojih je prazan prostor za skrivanje.

- Kada policija upadne, ne zatekne devojke jer se sakriju u tu šupljinu. Do ulice u kojoj se nalazi javna kuća mora da se priđe putem koji je pokriven kamerama za video-nadzor, tako da kod njega nema iznenađenja - kaže izvor Srpskog telegrafa.

- Znam za njega, ali se ne družimo. Dolaze neke besne limuzine, ali ne znam ni da je uhapšen, ja sa njima nemam posla - rekla je komšinica, koja je želela da ostane anonimna.

VIDEO: Pogledajte spektakularno hapšenje u leglu prostitucije u Beogradu

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    14. jun 2019 | 23:25

    Zasto je vlasnik pao samo?Zasto se nehapse politicari i diplomate koji su koristili usluge maloletnica???Jedino u ovoj zemlji ako imas pare ne moze ti zakon nista!!!

  • Mare

    14. jun 2019 | 20:47

    otkrili ste Ameriku, Bar Maki u Novim Banovcima je javna kuca?!? Ma hajte molim vas, pa genijalno :) svi u Srbiji znaju za to bar 30 godina! a šta ćemo sa barom Monte Karlo na Novom Beogradu?

  • Loco

    14. jun 2019 | 20:41

    Ja znam za ovaj klub zadnjih 25 godina .Jel moguce da je policija tek sada reagovala i malo bolje procesljala ovaj lokal?Mislim da policija iz Beograda treba malo vise da obilazi manja mesta i opstine po Srbiji,jer gradjani nemaju poverenja u lokalnu policiju,opravdano.Razne kombinacije sa lokalnim serifima se desavaju po manjim mestima.A narod cuti iz straha i ne zna kome da se obrati jer moze da mu se obije o glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA