≫ 

Jovanin muž je video udes i nju kako leži pokraj motora. Tada je shvatio da je ostao sam sa bebom

Jovana Aleksić kobne večeri prvo molila supruga Slobodana da je provoza na motoru, ali je on to odbio jer dvotočkaš nije bio ispravan

  • 24

Tinejdžerka Jovana Aleksić (16) u sredu je poginula u udesu na Valjevskom putu kada je na "suzuki" na kom je bila sa bratom Milutinom Božovićem (22) naleteo "reno klio". Ona je pre polaska na kobni put uspavala ćerku Saru i otišla da se morotom provoza sa bratom, koji je teško povređen, ali nije životno ugrožen.

- Tuga mi stegne srce kada pomislim da je više nema i da je moja sedmomesečna unuka ostala bez majke, a moj sin Slobodan bez supruge. Milutin je u sredu tim prokletim motorom došao kod nas da vidi Saru. Jovana je prvo tražila od mog sina Slobe, njenog muža, da je provoza po selu, ali on nije hteo. Rekao joj je: "Na tom motoru ne rade prednje kočnice i nema svetlo, neću da te vozim" - počeo je za Informer priču Zoran Aleksić iz sela Stubline, svekar tinejdžerke (16).

Prema njegovim rečima, kada je Sara zaspala, Jovana je oko 21 sat uspela da nagovori brata Milutina da je provoza na "suzukiju", jer se dotad nikada nije vozila na motoru.

Jovana Aleksic Foto: Facebook/Jovana Aleksic

- Slobodan je prvo otišao do prodavnice, a kada je video da ne radi, krenuo je do benzinske pumpe da kupi sokove. Dok je prilazio, video je saobraćajni udes i Jovanu kako mrtva leži pokraj motora. Pored je bio Milutin, koji je jaukao od jakih bolova. Slobodan nije mogao da veruje šta se dogodilo, jer je samo dvadesetak minuta ranije izašao iz kuće u kojoj je njegova žena bila živa i zdrava - rekao je on i dodao:

- Mislim da sad Slobodan izdržava samo radi ćerke Sare. Planirali su da imaju i još dece, a sada se ovo desilo.

PODELJENA KRIVICA

Prvi rezultati istrage ukazuju da je za nesreću na Valjevskom putu kriv Miodrag P., koji je svojim "renoom", pre nego što je naleteo na motor, prešao preko pune linije.

Jovana Aleksic Foto: Facebook/Jovana Aleksic

Međutim, krivicu snosi i Milutin Božović jer je vozio brzinom većom od dozvoljene, a treba da se utvrdi da li je motor bio ispravan. Kada sve analize i tehnički pregledi oba vozila budu završeni, znaće se kako je i zašto došlo do tragedije rekao je Informerov izvor iz istrage.

Reporteri Informera nisu juče uspeli da razgovaraju sa Jovaninim suprugom Slobodanom jer je otišao da sa obdukcije preuzme njeno telo i prebaci ga u kuću njenog oca Radeta Božovića. Kako piše ovaj list, po želji Jovaninog oca ona će biti sahranjena u subotu u rodnom selu Trstenica.

Da podsetimo, tragedija se dogodila u sredu oko 21 sat u blizini benzinske pumpe "Knez petrol" na Valjevskom putu u obrenovačkom selu Piroman. Do nesreće je došlo kada je vozač "renoa" Miodrag P. neoprezno skrenuo ulevo na benzinsku pumpu.

- Baš u tom trenutku su se, u punoj brzini, na motoru pojavili Jovana i Milutin. Došlo je do stravičnog sudara i oni su pali sa motora. Jovana je preletela preko vozila, direktno pala na glavu i na mestu ostala mrtva. Njen brat je ostao zaglavljen između "renoa" i motocikla. Nažalost, nisu imali kacige - rekao je izvor.

VIDEO: UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Stravičan snimak sudara na Pupinovom mostu

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    15. jun 2019 | 15:18

    To vestacenje sada se radi da bi se ubica izvukao sa blazom kaznom jer glavni krivac je on preko duple pune linije i udario motor u njega motor nije registrovan neispravan nema tehnicki isao je brzo sve u korist UBICE ali da on nije presao a zna da nesme preko pune linije do ovoga nebi ni doslo zato avakve nesavesne vozace najostrije kaznjavati jer su to ubice na putevima

  • Iskreno

    15. jun 2019 | 15:17

    Pri samom citanju teksta mi nije vise dobro..Iskreno saucesce porodici..Za sve ostalo no comment..

  • Marija

    15. jun 2019 | 15:50

    Đavo nikada ne spava,muž pametan nije hteo da je vozi na neispravnom motoru ali ... tuga, dete i dete koje je ostalo bez majke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA