Sahranjen Dragoslav koji je ranio ženu, pa se ubio: Njegova porodica tvrdi da nije bio nasilnik

- Ne znam zašto je to uradio, ali znam da ga je mnogo bolelo to što tri meseca nije mogao da vidi svoje dete - rekao je jedan od rođaka

  • 18

Dragoslav Jovanović (25) iz Surčina, koji je pre tri dana preminio nakon što je na Novom Beogradu ranio suprugu Teodoru (25), a potom i pucao sebi u glavu, sahranjen je na pravoslavnom groblju u Surčinu.

Jovanović je podsetimo, sin nekadašnjeg pripadnika "surčinskog klana", Ljubomira Jovanovića Staklenog. Njegovom poslednjem ispraćaju prisustvovali su brojni rođaci i prijatelji, a neki od njih opraštali su se od Jovanovića i potresnim čituljama.

- Dragi naš, voljeni Gagi, u srcima i molitvama, živećeš večno s nama. Neizmerni su tuga i bol u dušama našim. Počivaj u miru - stoji u oproštajnoj poruci Dragoslavljevog oca Ljubomira, majke Mirjane, brata Gvozdena i sina.

Vest o smrti Jovanovića potresla je njegove rođake, koji su ispričali da su se nadali da će, uprkos teškim povredama, preživeti. Kako kažu, Dragoslav nije bio poznat kao nasilnik, pa im je čitava situacija neverovatna.

pucnjava u blokovima

Foto: Telegraf

- Ne znam zašto je to uradio, ali znam da ga je mnogo bolelo to što tri meseca nije mogao da vidi svoje dete. Žalio se Centru za socijalni rad i sudu. Molio ih je da na kratko vidi sina uz nadzor, ali nije uspeo da dobije dozvolu. To ga je ubijalo - rekao je za Kurir jedan od Jovanovićevih rođaka. Jedan Jovanovićev drug je objasnio da se sa njim video 10 dana pre tragedije i da ga je pitao da li je istina da je tukao Teodoru.

Podsetimo, Jovanović je u ponedeljak uveče presreo svoju suprugu Tamaru od koje se razvodio, u trenutku kada je šetala njihovog sina u kolicima. Nakon kraće rasprave Dragoslav je potegao pištolj i upucao ženu, a potom sebi ispalio metak u glavu.

TEODORA JE I DALJE U BOLNICI

Jovanovićeva supruga Teodora i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi zbog dve prostrelne rane na grudnom košu. Njeno stanje je označeno kao stabilno, ali je ona uprkos tome pod neprekidnim nadzorom lekara.

Njen i Dragoslavov petnaestomesečni sin, koji je bio prisutan u vreme izvrešenja zločina, predat je Teodorinim roditeljima, koji sada o njemu vode računa.

PORODICA SE ČITULJAMA OPROSTILA OD DRAGOSLAVA

- Dragi naš, voljeni Gagi, u srcima i molitvama, živećeš večno s nama. Neizmerni su tuga i bol u dušama našim. Počivaj u miru - stoji u oproštajnoj poruci Dragoslavljevog oca Ljubomira, majke Mirjane, brata Gvozdena i sina.

Vest o smrti Jovanovića potresla je njegove rođake, koji su ispričali da su se nadali da će preživeti. Kako kažu, Dragoslav nije bio poznat kao nasilnik, pa im je čitava situacija neverovatna.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    15. jun 2019 | 22:33

    Nije bio nasilnik al je ubica! Manite me te price! Nema opravdanja. Zlotvor

  • Sudija ris

    15. jun 2019 | 21:42

    Ljudi ovo je bio mnogo fobar devko i veliki smeker svega mi! A svi ga osudjuju umesto da vide zasto je to uraduo i da se na njegovom primeru promeni zakon u korist malo i muskaraca. Jel ako se normalan decko ubio sta li ce ostali da urade.

  • J...

    15. jun 2019 | 23:35

    Ja i dalje tvrdim da zene zloupotrebljavaju zakon(ja sak zena)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA