Ispovest Zorana, čiji su unuci za dlaku izbegli smrt: Čuo sam jaku eksploziju, puklo je kao bomba

Nakon udesa pomahnitali vozač Dejan V. (42) počeo je da bije sve redom

  • 10

Dva dečaka starosti tri i pet godina pukom srećom su samo lakše povređena kada je u četvrtak u njihovo dvorište u Valjevu uleteo automobil i na njih oborio drvenu ogradu. Nakon udesa pomahnitali vozač Dejan V. (42), umesto da pomogne mališanima, sa svojim prijateljima počeo je da bije sve redom.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, do udesa je došlo tako što je Dejan V. (42) u Dorčinskoj ulici pokušao da obiđe automobil "pežo". Tom prilikom je izgubio kontrolu nad svojim "daevuom", a onda izleteo sa puta i uleteo u dvorište kuće.

Puklo je kao bomba

Prema rečima Zorana Ivanovića, dede mališana, njegovi unuci su se bezbrižno igrali u blizini kapije, dok su u dvorištu njihov otac i on pili kafu.

- Sedeo sam okrenut leđima kapiji. Iznenada sam čuo snažnu eksploziju. Okrenuo sam se i video da je ograda pala na decu. Brzo smo svi skočili i izvukli moje unuke, koji su bili zaglavljeni ispod tarabe. Na sreću, deca su prošla samo sa lakim povredama - priča Zoran i dodaje:

- Automobil je prvo oborio dva betonska stuba na komšijinoj ogradi, a onda je udario u našu kapiju i skroz je izvalio. Od siline udarca izbačena je iz ležišta, a kapija je teška 70 kilograma. Bilo je stvarno jezivo. Prema rečima svedoka ove nesreće, umesto da pomognu dečacima, Dejan V. i njegovi prijatelji Goran L. (36), Ivica S. (34) i Ljubiša M. (38) izleteli su iz slupanog vozila i počeli da biju sve redom.

- Hteli su prvo da biju vozača "pežoa", kog su pre nesreće pokušali da obiđu, ali su videli da je žena. Zato su izvukli suvozača Dragana M. i na njemu krenuli da iskaljuju bes. Udarali su ga rukama i nogama. Nesrećni Dragan je počeo da beži, pa je uleteo u obližnje dvorište, čiji je vlasnik Dragan J. -pričaju očevici.

Obuzdala ih policija

Međutim, to nije sprečilo četvoricu nasilnika da uđu za njim i da nastave da biju već isprebijanog čoveka.

- U tom trenutku iz kuće su izašli Dragan J. i njegov sinovac Uroš i pokušali da zaštite nesrećnog čoveka. Tada su se četvorica nasilnika obrušili na njih, pa su ih mučki pretukli i Draganu izbili dva zuba - rekli su svedoci i dodali:

- Nasilnici su prestali sa iživljavanjem tek nakon što je policija došla na mesto udesa. Morali su da im stave lisice na ruke kako bi prestali da biju sve pred sobom. Svima je laknulo kada su ih odveli, a još srećniji smo bili kada smo saznali da su mališani samo lakše povređeni.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    16. jun 2019 | 02:26

    E sad, da policija ima pravo pa čim su stigli na lice mesta izvuče pendreke pa ih prelomi od batina. Druga bi priča bila, ovako će izaći koliko sutra. I sedeti u kufaci i prepričavati kako su prebili pola ulice. I naravno omladini biti idoli. Koja će isto tako za par dana, meseci, godina. Prebiti nekoga na ulici, u saobraćaju, rođenom dvorištu. Ali nema veze... Mangup je mangup... To što nije mogao da pretekne vozilo, ili nije uspeo da uleti u raskrsnicu, ili je vozio zaistavnom trakom pa mangup video policiju pa se gura tebi u krilo samo da se ubaci u srednju traku. Sve su to razlozi da nas neko na ulici isprebija. Pritom u ovom slučaju povredi dva dečaka. Sve više tonemo do dna...

  • dada

    16. jun 2019 | 09:22

    Ta 4 coveka treba terati na neki kamenolom na rad gde temeratura jaka a ne dati da piju vodu da stave prs na cel da razmisl zasto panzbi drugi se ponasali tako

  • Asdf

    16. jun 2019 | 00:53

    Drogirani bilmezi! Nadam se da ce im policija prebrojati kostii!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA