Željko (24) plivao preko zabranjenog jezera, počeo da tone i iskliznuo drugu iz ruke. Još ga nema

Drug je pokušao da mu pomogne, ali mu je iskliznuo iz ruke i nestao u vodi

  • 2

Nišlija Željko V. (24) koji je juče oko 17 časovao nestao u Krajkovačkom jezeru kraj Merošine još nije pronađen, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.

- Od jutros u potrazi osim policajaca učestvuju i ronioci jedinice žandarmerije i pripadnici spasilačke jedinice Uprave za vanredne situacije - kazali su u niškoj policiji.

Prema rečima očevidaca, Ž.V. je sa još trojicom prijatelja došao na Krajkovačko jezero juče oko 14.00, a par sati kasnije zajedno su pokušali da preplivaju jezero široko oko 600 mestara. Otprilike na polovini jezera nesrećni mladić je počeo da tone, ali nije zapomagao i zvao u pomoć. Jedan od drugova pokušao je da mu pomogne, ali mu je iskliznuo iz ruke i nestao u vodi.

Policija je odmah po prijavi izašla na teren, a ovom događaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo.

Kupanje u Krajkovačkom jezeru je zabranjeno, ali veliki broj izletnika ne poštuje tu zabranu, tako da je i prethodnih godina bilo utapanja.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucy

    16. jun 2019 | 12:55

    Zabranjeno kupanje i prekršio pa platio skupu cenu i šta sada,toliko je znao i umeo da bude oprezan i sačuva život,jedino je opomena za druge.

  • viki

    16. jun 2019 | 18:42

    Ko voli adrenalin, olupace mu se o glavu. Znao je da rizikuje ali danas nekim mladima je to izazov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA