≫ 

Prva smrt na Adi: Došao na nudističku plažu na štakama, skinuo se, zakoračio u vodu i pao mrtav

Čovek je preminuo najverovatnije usled posledica srčanog ili moždanog udara

  • 23

Strašna tragedija danas se dogodila na Adi Ciganliji, i to na nudističkoj plaži, kada je jedan muškarac (65) preminuo tek pošto je zakoračio u vodu.

Kako su kazali u ovom preduzeću, nesrećni čovek je došao na plažu na štakama, skinuo se, zakoračio u vodu i pao. Nažalost, nije mu bilo spasa, a plaža na kojoj se našao (nudistička) uopšte i nije namenjena za kupanje, upozoravaju u JP "Ada Ciganlija".

Identitet muškarca koji je preminuo oko 11.30 sati nije poznat.

- Kako tvrde građani koji su se zatekli na mestu događaja, nesrećni gospodin je došao na plažu u delu gde je kupanje najstrože zabranjeno, gde ne postoje uslovi za bezbedno kupanje i gde nema spasilačke službe, zakoračio da uđe u vodu i srušio se, najverovatnije usled posledica srčanog ili moždanog udara. Spasilačka služba je po pozivu stigla na mesto događaja za manje od minuta i zajedno sa lekarima Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali nažalost muškarcu nije bilo spasa - rečeno nam je u JP "Ada Ciganlija".

Kako su nam kazali u Hitnoj pomoći sve informacije koje imaju o ovom slučaju je da je reč o utopljeniku na Adi Ciganliji, ali da na ovom izletištu imaju posebnu ekipu, pa iz centrale nisu u mogućnosti da nam daju više informacija.

U MUP objašnjavaju da se nemili događaj desio u podne i da je čovek u trenutku smrti bio na obali, gde mu je pozlilo, pao je i umro i on se vodi kao NN lice.

Policija je obavila uviđaj, a telo će biti preneto na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Inače, juče je podizanjem plave zastave otvorena sezona kupanja na Adi ciganliji.

"Ada Ciganlija" ponovo apeluje na sve sugrađane i posetioce da se ponašaju odgovorno, strogo poštuju pravila ponašanja na kupalištu, da borave u vodi u zonama koje su predviđene za kupanje i u radno vreme spasilačke službe, a za starije hronične bolesnike da se rashlade i obavezno jave spasiocima pre ulaska u vodu Savskog jezera.

VIDEO: Tuča kod Ade Ciganlije, vozači svađu završili pesničenjem

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    16. jun 2019 | 13:02

    A zasto nudisticka plaza nije uredjena zar nudisti nemaju peavo na kupanje i to je jedna vrsta diskriminacije

  • Došao

    16. jun 2019 | 13:06

    Na svijet go i otišao sa svijeta go??!

  • Dzela

    16. jun 2019 | 13:40

    A vidijo golo zansko i otreslo ga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA