≫ 

Spontani pobačaj je bio okidač za tragediju na Bežanijskoj kosi: Danijela je nedavno izgubila bebu

Sumnja se da je zbog toga bila u depresiji

  • 18

Danijela Radojičić (36) koja je u nervnom rastrojstvu ubila sopstveno dete i sebe, a sumnja se da je bila u depresiji jer je nedavno izgubila bebu u šestom mesecu trudnoće.

Nezapamćena porodična tragedija odigrala se ujutro na Bežanijskoj kosi, kada je Danijela Radojičić (36) izvršila samoubistvo skokom sa četvrtog sprata porodičnog stana nakon što je prethodno prerezala vene svojoj trogodišnjoj ćerki Teodori i bacila je kroz prozor.

Drama ove nesrećne porodice dogodila se oko osam sati ujutro u njihovom iznajmljenom stanu u Ulici Ismeta Mujazinovića, a motiv ubistva deteta i samoubistva majke i dalje nije poznat. Pretpostavlja se da je nesrećna žena bila u depresiji nakon što je nedavno izgubila bebu u šestom mesecu trudnoće.

Požar izazvala sama

Pre nego što je ubila dete i sebe, rastrojena žena je, kako se sumnja, zapalila stan, iz koga je počeo da kulja dim koji je uznemirio komšiluk. Kako saznajemo, u prvom trenutku komšije su pomislile da nesrećna majka beži od požara i da je zajedno s detetom iskočila kroz prozor sa četvrtog sprata.

Bežanija, Bežanijska kosa, ubistvo, samoubistvo, mrtvo telo, policijska traka, vatrogasci, policija, ilustracija

Užasna tragedija, Foto: A. Nalbantjan

- U prvom trenutku su svi pomisli da se majka odlučila na očajnički potez jer je zajedno s detetom bežala od vatrene stihije. Međutim, po dolasku policije otkrivena je stravična istina. Ispostavilo se da je majka, navodno, sama izazvala požar, kao i da je neposredno posle toga detetu koje je spavalo isekla žiletom vene na rukama, a potom ga bacila kroz prozor. Nakon toga je žile na rukama prerezala i sebi, a potom skočila kroz isti prozor. Ovo su zasad i dalje pretpostavke, a šta se tačno dogodilo utvrdiće istraga - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

U trenutku zločina Danijelin suprug i Teodorin otac Dejan Radojičić bio je na poslu, a stravične vesti zatekle su ga pred zgradom.

- Čovek je od bola i šoka koji je doživeo ostao nem. Nije mogao nijednu reč da kaže policiji - kazao je naš sagovornik.

Nije bilo prijava za nasilje

On dodaje da porodica Radojičić nije bila evidentirana u policiji.

Danijela Milovanović

Danijela Milovanović, Foto: Facebook/Danijela Milovanović

- U policiji nije prijavljeno nasilje u porodici, niti je Danijela bilo gde registrovana kao pacijent koji ima psihičke probleme. Ona je inače farmaceut i zaposlena je na VMA, pa se ne isključuje mogućnost da je u trenutku zločina bila pod dejstvom nekih psihoaktivnih supstanci ili lekova koje je sama sebi prepisala. Takođe se proverava da li je zapala u depresiju nakon nedavnog spontanog pobačaja i gubitka bebe u šestom mesecu trudnoće - dodaje naš sagovornik.

Kako saznajemo, očevici su ispričali policiji da su nesrećnu Danijelu videli kako stoji na klima-uređaju nekoliko sekundi pre nego što je skočila.

- Svedok ju je navodno čuo kako viče nešto poput: "Kosovo je Srbija! Ne damo Kosovo, uzeste nam sve! Kosovo je naše!" Pretpostavio je da će žena da skoči i pojurio u njen stan, ali je, nažalost, ona već skočila - rekao je naš sagovornik i dodao da je nesrećna žena poreklom s Kosova.

VIDEO: Mesto pogibije majke i deteta 

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zara

    17. jun 2019 | 21:06

    Od ovih poluinformacija koje se menjaju iz sata u sat glava boli.Realna slika je da je ona ubila svoju kcerku I sebe,sve ostalo je nagadjanje.Saucesce porodici.

  • DARKO 100%

    17. jun 2019 | 22:18

    🔔🔔🔔zvona Bogorodicne crkve,spasi ovaj svet od iskusenja i od svakog zla!

  • Onda

    17. jun 2019 | 23:34

    Znači ja sam trebala 3 puta da se ubijem. Tri spontana sam Imala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA