≫ 

Policajac Boško spasao mladića užasne smrti: Izvukao ga iz auta punog vode

Policajac Boško Rašić odlučio da uđe u vozilo kroz već polomljeno zadnje staklo

  • 3

Posvećenost i požrtvovanost jednog policajca, danas u Beogradu, zaista je vredna divljenja. On je spasio mladića od davljenja u automobilu punom vode, saopštio je Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS). 

Patrola je, naime, prethodno upućena u Leštane, jer je prijavljeno da je došlo do saobraćajne nesreće. Dolaskom na lice mesta, policajci iz stanice u Kaluđerici videli su automobil koji se prevrnuo u kanal i u koga je ulazila voda, zbog čega je mladiću koji se nalazio u vozilu bio ugrožen život.

Tada je policajac Boško Rašić odlučio da uđe u vozilo kroz već polomljeno zadnje staklo, kako bi pomogao momku kome je pola glave već bilo u vodi. Rašić je u vozilu ostao sve dok nisu došli spasioci i varogasci, držeći zaglavljenom devetnaestogodišnjem A.M. glavu iznad vode, da se ne bi udavio.

Kada je stigla ekipa spasilaca, mladić je izvučen iz vozila i ukazana mu je pomoć, a zatim je prebačen u Urgentni centar.

Nezavisni policijski sindikat Srbije čestita kolegama iz Kaluđerice na brzoj i efikasnoj akciji, a naročito pohvaljuje policajca Rašića, čije je delo spasilo ljudski život.

VIDEO: Policajac je stopirao saobraćaj da bi kuca bezbedno prešla ulicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da su svi ovakvi

    17. jun 2019 | 22:07

    Ovaj covek treba da bude primer policajcima,da se svi ugledaju. Bilo bi lepo kada bi bio nagradjen za to sto je uradio...i onako ta bedne pare svasta rade i svasta gledaju.

  • Slavisa sa kosova

    17. jun 2019 | 22:15

    Bosko Rasic je sa Kosova znajuci njega to se i ocekivalo,human i hradar Srbin.

  • Rasa

    23. jun 2019 | 16:36

    Svaka cast kako spretne policajce imamo,Bog da ih pozivi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA