≫ 

Otac razotkrio Dragoslava: Stakleni javio policiji da su 3 leša u septičkoj jami u Surčinu

Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi

  • 26

Dragoslav Jovanović (25), koji je prošle nedelje teško ranio svoju suprugu Teodoru pred jedanaestomesečnim sinom, osumnjičen je za trostruko ubistvo u Surčinu, pišu mediji.

Prema informacijama, tela Neđe Š. (42), njegove majke Darinke Š. i tetke Milje P. nađena su u ponedeljak uveče u septičkoj jami iza tržnog centra Surčin.

Tela su pronađena u septičkoj jami okrenuta licem ka vodi, a oko vrata ubijene D. Š. bio je obmotan kanap za koji je na drugom kraju bio vezan betonski blok. Kada su leševi otkriveni, muškarac i dve starije žene bili su u poodmakloj fazi raspadanja u septičkoj jami zatvorenoj betonskim blokom, koja se nalazi u zapuštenom delu dvorišta iza tržnog centra u Surčinu.

Ceo ovaj slučaj razotkrila je radnica perionice kojoj je Dragosav rekao "da drži jezik za zubima". Ona je u njegovom automobilu videla lokve krvi. Ubrzo je nađen i mobilni telefon nestalog Neđe.

Troje rođaka nestalo je 10. juna. Neđa je bio Jovanovićev poslovni saradnik.

policija, policajac, istraga, uvidjaj, uviđaj, hronika, ilustracija,  policijski uviđaj, policijska traka Foto-ilustracija: Shutterstock.

Policiju je o ovom slučaju obavestio Dragoslavov otac, Ljubomir Jovanović - Stakleni, inače prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta, svedoka saradnika.

Ljubomir je ispričao šta zna, a radnica perionice je to potvrdila. Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi.

Ljubomir Jovanović Stakleni je bio poznat po burnoj prošlosti i bahatom ponašanju.

pucnjava u blokovima Policija je bila zapanjena prizorom na Novom Beogradu, kada je Dragoslav napao ženu; Foto: Telegraf

Kao svedok pokušaja atentata na Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić, dobio je status zaštićenog svedoka. Često je bio umešan u pucnjave, a hapšen je i zajedno sa svojim drugim sinom Gvozdenom.

Stakleni, i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj, kao i značku Žandarmerije.

DRAGOSLAV PREMINUO NEKOLIKO DANA POSLE RANJAVANJA

Podsetimo, Dragoslav je preminuo 13. juna rano ujutru. On je podlegao povredama koje je zadobio nakon što je pucao u sebe iste večeri kada je pokušao, navodno, da ubije i svoju suprugu Teodoru.

Beba,pucnjava, blokovi Hitna pomoć odvozi Dragoslavovo dete nakon njegove pucnjave u suprugu i sebe; Foto: Telegraf

On je bio osumnjičen da je te večeri ispalio više hitaca u ženu u parku na Novom Beogradu. Supružnici su bili u procesu razvoda, a u ponedeljak uveče su se sastali u Ulici dr Ivana Ribara kako bi zajedno prošetali dete. Ubrzo je došlo do nesuglasica, koje su prerasle u žučnu raspravu. Dragoslav je potom, navodno, posegnuo za pištoljem i pucao u ženu, a zatim je krenuo da beži kroz park.

Policajac, koji se u tom trenutku zatekao u ovom delu Novog Beograda, odmah je krenuo za njim. Kada je video da će ga policajac stići, Dragoslav je, navodno, izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

VIDEO: Krvavi okršaj na Novom Beogradu: Upucao ženu, pa pokušao da se ubije

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    18. jun 2019 | 10:28

    Za noge i naglavacke umakati oca i drugog sina kriminalca u istu septicku ili ih ostaviti umocene da se kisele sve dok se ne prisete istine i spoznaju za boga.

  • Rastko

    18. jun 2019 | 10:28

    Ovo ni mala deca ne bi progutala.

  • ime

    18. jun 2019 | 09:16

    Nema sanse, do juce svi pricali kao bio je dobar decko.Ovo je uradio cale ili drugi sin, ali sad posto je ovaj mrtav bezbolnije je na njega prebaciti krivicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA