Detalji svirepog zločina u Surčinu: Dragoslav je svoje žrtve brutalno mučio, pa ih ubio zbog duga?

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna

  • 5

Dragoslav Jovanović (25) je brutalno mučio i ubio troje ljudi, Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku Šubaru (75) i njegovu tetku Milju Petković (80), zbog duga oko stana koji im je Jovanović prodao.

Kako Blic piše, Jovanović je Šubari, koji mu je bio poslovni saradnik, dao stan u Beogradu, a da ovaj njemu zauzvrat da automobil marke "mercedes" i ostatak novca za stan.

Šubara taj dug mesecima nije isplaćivao Jovanoviću, zbog čega je on u toku noći upao u stan u kom je bila ova porodica i sa još tri pomagača, mučio muškarca i dve starije žene, ubio ih, a potom njihova tela bacio u septičku jamu na placu koji je u vlasništvu njegovog oca Ljubomira Jovanovića, poznatijeg pod nadimkom Stakleni, inače poznatog surčinskog kriminalca.

Zbog pomaganja Jovanoviću, uhapšene su tri osobe: Miloš S. (31), Lazar D. (22) i Nikola Č. (20).

Uviđaj, Surčin Foto: Printskrin/Youtube/Večernje novosti

Miloš S. je uhapšen zbog saizvršilaštva, Lazar D. zbog pomaganja u tom teškom krivičnom delu, a Nikola Č. za pomaganje učiniocu posle ubistva.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Tela Neđe Šuabre, njegove majke Darinke(75) i tetke Milje Petković (80) pronađena sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću.

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna.

Dragoslav Jovanović je izvršio samoubistvo pošto je u Bloku 45 prošle nedelje nasred ulice pucao u suprugu Teodoru Jovanović (25), pred njihovim jedanaestomesečnim detetom koje je bilo u kolicima.

Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u beg kroz park u Bloku 45, medjutim policajc koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. Od tih povreda je preminuo posle četiri dana.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    18. jun 2019 | 14:08

    Srecom doveli novi zakon pa ce ova trojica dozivotno tamo gde i treba da budu monstrumi!!!

  • Auuu

    18. jun 2019 | 12:04

    Sta uradi crni sine ode u grob i ti i taj auuu

  • BG 1

    18. jun 2019 | 14:50

    Dug je dug i mora da se vrati bez obzira od koga uzet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA