≫ 

Pronađeno telo Željka koji je nestao u zabranjenom jezeru pre 4 dana, ronioci ga izvlače iz vode

Leš je lociran nakon čega su ronilačke jedinice Žandarmerije pristupile njegovom izvlačenju

  • 7

Telo Nišlije Željka Veličkovića (25) koji je u subotu nestao u Krajkovačkom jezeru gde se kupao sa prijateljima, jutros je locirano i u toku je njegovo vađenje iz  vode.

Kako saznajemo, nakon što je dno jezera pretraženo skenerom, leš je lociran nakon čega su ronilačke jedinice Žandarmerije pristupile njegovom izvlačenju.

Željko je sa svojim drugovima S.K., N.S., M.T. i V.J. u subotu najpre otišao do Oblačinskog jezera gde su roštiljali i pili, a za sada se ne zna zbog čega su odlučili da produže još desetak kilometara dalje do Krajkovačkog jezera, gde je kupanje baš zbog velike opasnosti, zabranjeno.

Potraga za nestalim mladicem na Krajkovackom jezeru Za Željkom se tragalo danima/ Foto: Telegraf

Ono što je do sada utvrđeno je da su momci odlučili da pokušaju da preplivaju jezero, te da su se u trenutku tragedije V.J., N.S. i S.K. nalazili ispred dok su Željko i M.T. bili iza njih. Kada su bili na polovini jezera, Željko je podigao ruke i bez reči počeo da tone. M.T. ga je uhvatio za prst, ali mu je iskliznuo i nestao u vodi.

Ronilačke jedinice stigle su u nedelju na jezero i počeli pretragu terena koju je otežavala dubina od čak 25 metara na mestu gde je mladić poslednji put viđen, kao i velika različitog otpada potopljenog zaostalog na dnu nakon izgradnje brane.

VIDEO: Evo kako je izgledala potraza za nestalim mladićem na Krajkovačkom jezeru

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mbappe

    19. jun 2019 | 15:41

    Bili su pijani garant, a mozda i po neki dzoint pao i eto ti belaj.

  • Bio sam tu

    19. jun 2019 | 17:15

    Mnogo alkohola su popili tog dana imali su srecu sto se nije idavijo jos jedan decko jer je moj drug primetio decka koji pocinje da se davi pa mu je bacio loptu inace bi se i on udavio

  • Vesna

    19. jun 2019 | 15:19

    Boze Boze al nestajemo bez zrna baruta sta je ovo ljudi bude oprezni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA