Slikao test telefonom i bacio ga u wc šolju: Kako je uhapšeni otac ukrao zadatke iz matematike

Iskoristio je nepažnju svojih kolega u štampariji da ukade test

  • 60

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. S. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja. On se sumnjiči da je iskoristio nepažnju svojih kolega u štampariji u kojoj su štampani testovi za završni ispit učenika osmog razreda i tom prilikom je ukrao test iz matematike.

Nakon toga on je, sumnja se, otišao u toalet gde je test uslikao telefonom, a potom je taj primerak bacio u ve-ce šolju i uništio ga.

Osumnjičeni je to uradio kako bi test odneo sinu, koji je maturant jedne osnovne škole u Beogradu, kako bi mu pomogao da lakše položi završni ispit.

Takođe, sumnja se da je uz pomoć sina I. S. rešeni test iz matematike došao do njegovih drugara i njihovih roditelja, nakon čega su oni, uz pomoć aplikacije „vajber“, delili drugim roditeljima i učenicima u više osnovnih škola.

Osumnjičenom I. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. jun 2019 | 17:31

    I onda su ti isti roditelji koji su serovali test, zajedno sa svojom decom juce strajkovali i trazili smenu ministra. Roditelji svaka cast. Bice od vase dece nesto... samo ne znam sta.

  • Mare

    19. jun 2019 | 19:12

    Citao sam kakvo je obezbedjenje u vezi testova.Niko to nije mogao da slika kada se nadgleda nigde.Jedino izvesno,da je neko otvorio jedan dzak sa testovima kada su stigli u skolu i slikao ili sta vec.Ljudi sve je igra opozicije jasno kao dan jadni su i bedni

  • Bbb

    19. jun 2019 | 18:24

    Pa nije to doktorat pa da sme da se prepisuje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA