≫ 

Detalji jezivog zločina na Bežanijskoj kosi: Danijela je za godinu dana imala dva velika gubitka

Prvi je pretrpela pre godinu dana, a drugi pre šest meseci i bila je očajna

  • 12

Danijela R. (36), koja je u ponedeljak ubila svoju trogodišnju ćerku bacivši je sa četvrtog sprata zgrade na Bežanijskoj kosi, da bi potom i sama skočila u smrt, za samo godinu dana imala je dva velika gubitka, zbog čega se sumnja da je zapala u depresiju i odlučila se na stravičan zločin.

Ona je pre godinu dana izgubila majku, što ju je, kako kažu komšije, veoma pogodilo. Pre nekih šest meseci imala je i spontani pobačaj i to je takođe veoma teško podnela.

- Ona je bila divna žena, sretali bi se kada je izvodila dete napolje i uvek lepo popričali. Ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju, jer je u pitanju bila skladna porodica - rekle su komšije.

Danijela Danijela R. pretrpela je dva velika gubitka, Foto: Fejsbuk

Motiv nezapamćene porodične tragedije koja se dogodila prekjuče oko osam sati ujutru u Ulici Ismeta Mujezinovića u Beogradu utvrđuje se, a tela Danijele R., koja se bacila sa terase, i njene trogodišnje ćerke koju je prethodno bacila nalaze se u Institutu za sudsku medicinu na obdukciji, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Dalja ispitivanja pokazaće i da li je žena bila pod dejstvom lekova za smirenje ili drugih supstanci, za koje se sumnja da je uzela na svoju ruku, a koji su joj kao farmaceutskom tehničaru bili dostupni. Kako kaže izvor upoznat s istragom, ova porodica nije bila evidentirana u policiji. I komšije su kazale da problema u ovoj porodici nije nikada bilo i da su delovali srećno.

Bežanija, Bežanijska kosa, ubistvo, samoubistvo, policija, Hitna je morala da zbrine članove porodice kojima je pozlilo, Foto: A. Nalbantjan

Podsećanja radi, u ponedeljak oko 8.20 sati policija je primila poziv da je u stanu na pomenutoj adresi izbio požar i da su majka i dete skočili kroz prozor kako bi se spasli. Međutim, ubrzo je sve počelo da ukazuje na to da nije reč o očajničkom potezu, već o ubistvu i samoubistvu.

Prema saznanjima, Danijela je prvo dok je devojčica spavala zapalila kauč u dnevnoj sobi, a potom otišla u drugu sobu gde je bila njena ćerka, isekla vene devojčici i bacila je kroz prozor. Potom je stajala na klima-uređaju, i neko vreme govorila nepovezano, da bi zatim isekla vene i sebi i skočila sa oko 12 metara visine na beton. Jedan komšija rekao je da je video Danijelu i rekao da će sići da joj pomogne, međutim, ona je ubrzo skočila.

VIDEO: Mesto pogibije majke i deteta na Bežanijskoj kosi

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    20. jun 2019 | 06:50

    Svi gube majku jednog dana...I spontani su cesti...Ali se ne bacaju deca kroz prozor!

  • PRINCIPijalan

    20. jun 2019 | 07:24

    Stce mi se cepa, imam cerkicu od dve i po godine. Ljudi, kada imate problema nije sramota javiti se psihologu.

  • Olja trst

    20. jun 2019 | 00:16

    Ma kako niko da je ukapirao da ima problem jadna žena?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA