≫ 

Ovako je uhapšen sin Zorana Šijana: Tuča i pucnjava posle provoda u noćnom klubu (VIDEO)

Prilikom potere za Šijanom i dvojicom mladića ranjen je Stefan R. (30)

  • 22

Vukašin Šijan (20), sin Zorana Šijana, ubijenog 1999. godine, uhapšen je jutros posle tuče i pucnjave ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega je sa dvojicom mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

vukašin šijan, hapšenje, novi beograd Vukašin Šijan prilikom hapšenja na Novom Beogradu Printskrin: Informer

Vukašin Šijan Voli da pozira pred ogledalom: Vukašin Šijan Foto: Facebook

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

vukašin šijan, hapšenje, novi beograd Printskrin: Informer

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu leve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobegli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni.

vukašin šijan, hapšenje, novi beograd Policija privodi mladića koji je bio u društvu sa Vukašinom Printskrin: Informer

Policija je pored Šijana uhapsila još dvojicu mladića koji su bili s njim u društvu - Stefana Suvajca (19) i Niku Kantara (20). Šijan je pre toga sa društvom bio u jednom noćnom klubu odakle je nekoliko sati pre pucnjave na Instagram postavio fotografiju s provoda.

vukašin šijan, hapšenje, novi beograd Oružje koje je korišćeno u pucnjavi Printskrin: Informer

Veruje se da su mladići posle bahanalija u klubu došli da jedu u "bulevar gladnih" gde je došlo do sukoba, a zatim i do pucnjave u kojoj je povređen izvesni Stefan R. (30).

vukašin šijan, hapšenje, novi beograd Jedan od dvojice mladića koji je uhapšen sa Vukašinom Šijanom Printskrin: Informer

Na snimcima sa hapšenja vidi se na osnovu košulje da je jedan mladić koji je jutros uhapšen, bio pre toga sa Vukašinom i u provodu.

Vukašin Šijan Vukašin Šijan u provodu pre pucnjave Foto: instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moj druze...

    20. jun 2019 | 15:48

    Radio sam u Saudijskoj Arabiji pre 20tak godina i mogu samo reci da je ono pravi zakon tamo...ne daj Boze da su ovi indijanci ovako nesto uradili tamo,pa iskreno mislim da bi u roku od pola sata molili da ih ubiju...imao sam priliku da gledam kako javno bicuju coveka koji je nesto ukrao ako se dobro secam,ljudi moji gotovo da su mu se kosti na ledjima videle koliko su ga "isekli"...mozda zvuci gadno,ali zato je kriminal na minimumu minimuma...eto...

  • Joca

    20. jun 2019 | 17:23

    Igrom slucaja sam prisustvovao ovom hapsenju. Njega je zaustavila obicna patrola policije (2 policajca i 1 policajka) koje je on najstrasnije izvredjao i hteo fizicki da se obracuna sa njima. Onda su dosla 2 dzipa interventne i onda je dobio ono sto zasluzuje. Mislio sam da je proslo vreme onih recenica Znas ti ko sam ja, ko stoji iza mene .

  • Bole

    20. jun 2019 | 15:17

    U tamnicu 10-15 god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA