Težak sudar kamiona i kombija u Aleksincu: Poginula negovateljica Snežana, dvoje mališana povređeno

Snežana je vraćala kući mališane iz Osnovne škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju, kada je stradala u udesu

  • 0

Snežana Milić (52), negovateljica iz Osnovne škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju "Hristina Markišić" u Aleksincu poginula je danas u udesu koji se danas popodne dogodio kod sela Adrovac.

U nesreći je povređeno i dvoje dece iz škole, a kako je izjavila direktorka škole Jasna Nikolić, jedan dečak je otpušten iz aleksinačke bolnice dok je povređena devojčica odvezena u Niš, jer je povredila kuk i ruku. Vozač u ovoj obrazovnoj ustanovi prevezen na Neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu.

Nastradala negovateljica, dvoje dece i vozač bili su u kombiju koji je vraćao decu iz škole kući. Padala je kiša, put je bio klizav i odjednom je njihov kombi naleteo na kamion čiji je vozač ostao nepovređen.

- Snežana je bila divna i jedna od najomiljenijih negovateljica. Naša škola funkcioniše tako što decu iz grada dovode roditelji, a Snežana je bila zadužena da uzima i vraća dečicu koja su iz ruralnih područja Aleksinca. Ona je vraćala decu koja su bila u boravku. Strašno je što se dogodila ova tragedija za sve nas, i za kolektiv i za porodicu - rekla je Nikolićeva za Kurir.

U policiji je rečeno da se uzrok ove tragedije ispituje.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA