≫ 

Nova velika akcija policije, uhapšeno 28 osoba: Osumnjičeni su da su ukrali 2 miliona evra

Akcije su sprovedene na teritoriji Beograda, Niša, Požege, Kragujevca, Kraljeva, Subotice, Leskovca i Vranja

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Poreskom policijom i nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija u cilju sprečavanja finansijskog kriminala i korupcije, uhapsili su 28 osoba, dok su protiv osam osoba podnete krivične prijave.

Akcije su sprovedene na teritoriji Beograda, Niša, Požege, Kragujevca, Kraljeva, Subotice, Leskovca i Vranja, a osumnjičenima se na teret stavlja da su od 2014. godine izvršili različita krivična dela, među kojima su poreska utaja, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba položaja odgovornog lica, falsifikovanje službene isprave, falsifikovanje novca, pronevera u obavljanju privredne delatnosti, prevara, neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i druga krivična dela.

Sumnja se da su izvršenjem ovih krivičnih dela oštetili budžet Republike Srbije i druga pravna i fizička lica za skoro dva miliona evra.

VIDEO: Velika akcija policije: Uhapšene 62 osobe zbog teških krivičnih dela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    26. jun 2019 | 14:09

    Ako policija nema valjane dokaze badava hapsi pa okrivljuje pravosuđe.

  • 111

    26. jun 2019 | 14:44

    Kad ce biti svilajnac na redu?

  • sandzaklija

    26. jun 2019 | 15:43

    Kad ce to da urade u Novom Pazaru i okolini,ni pumpe cak nedaju fiskalni,marketi,prodavnice to je smesno.Tu jos uvek imaju dileri deviza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA