Autom pokosio biciklistu kod Jagodine, on preminuo na licu mesta: Vozač je posle toga pobegao!

Vozilom marke folkswagen pasat, jagodinskih registarskih oznaka, udario u zadnji točak bicikla kojim je upravljao 64-godišnjak

  • 2

Policijska uprava u Jagodini, saopštila je danas da je uhapšen Ž.P (39) iz okoline Jagodine, koji je automobilom udario biciklistu, koji je od povreda preminuo na mestu udesa, a on se nije zaustavio.

- Ž.P je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi - stoji u saopštenju.

Sumnja se da je Ž.P 25. juna, oko dva sata posle ponoći, na državnom putu, u selu u okolini Jagodine, vozilom marke folkswagen pasat, jagodinskih registarskih oznaka, udario u zadnji točak bicikla kojim je upravljao 64-godišnjak.

Biciklista je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Ž.P se, kako se sumnja, nije zaustavio, već se udaljio sa mesta nezgode, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panic

    26. jun 2019 | 16:14

    Takve debile po kratkom postupku posto je vec sve utvrdjeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA