Mladić (21) nestao u Sovinskom jezeru kod Zaječara: Ronioci izvukli telo baš na njegov rođendan

A. D. je prekjuče otišao da se okupa sa još dvojicom prijatelja na jezeru

  • 2

Mladić A. D. (21) iz sela Salaš kod Zaječara udavio se u Sovinskom jezeru nadomak tog mesta, a ronioci iz Niša su mu telo pronašli baš kada je mladić trebao da proslavi 22. rođendan.

- A. D. je prekjuče otišao da se okupa sa još dvojicom prijatelja na jezeru. Plivali su, uživali, rashlađivali se po vrućini. Najednom su drugovi primetili da ga A.D. nema i počeli d aga traže, dozivaju, pretražuju priobalje jezera. Kako se nije odazivao, odmah su telefonirali i obavestili njegove roditelje. Policiji je prijavljen nestanak 26.juna. Sinoć, 27. Juna, njegovo telo iz jezera su izvukli ronioci iz Niša – kažu meštani.

Na tom delu jezera gde se utopio mladić, kažu, dubina je oko 11 metara. Iako su rodbina i meštani gotovo bili sigurni da se mladić udavio, ipak je postojao tračak nade da je živ, sve dok nije pronađeno njegovo beživotno telo...

(Z. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    28. jun 2019 | 10:34

    Mladi se igraju zivotom. Neiskustvo I zelja za dokazivanjem glavni uzrok stradanja.Roditelji previse nezavisnosti daju deci koja ne poznaju jos zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA