≫ 

Mesec dana pre karambola u Strahinjića bana, akteri su snimali svoja vozikanja u istom BMW-u (VIDEO)

U ovom video klipu prikazani su Džaković i Marković u istom BMW-u nekoliko nedelja pre haosa u Strahinjića bana

  • 39

Mesec dana pre haosa u Strahinjića bana, Nemanja Džaković okačio je video klip iz BMW-a na svom Fejsbuk profilu, na kojem se vozi sa prijateljem Dejanom Markovićem.

Kako je Džaković potvrdio za Telegraf, u pitanju je isto vozilo koje je u četvrtak uveče učestvovalo u karambolu u poznatoj beogradskoj ulici.

U ovom video klipu Džaković se vozio zajedno sa Markovićem, prijateljem sa kojim se nalazio u kolima i u trenutku udesa u Strahinjića bana. Međutim, na ovom snimku Džaković je sedeo na mestu vozača, a Marković je bio suvozač, dok je u Strahinjića bana situacija bila obrnuta, prema rečima Džakovića.

Nemanja Džaković Foto: Telegraf

Dejan Marković je nakon udesa pobegao sa lica mesta, gde je ostavio četvoro povređenih iz bašte kafića, svog povređenog prijatelja Džakovića i uništeni "BMW", zajedno sa još dva parkirana vozila u koja je udario. Ovom karambolu prethodio je udes na raskrsnici sa Kneginje Ljubice, kada se "BMW" sudario sa automobilom kojim je upravljala E. K.

Nemanja Džaković je još u četvrtak nakon nesreće želeo da govori o svemu što se dogodilo, ali mu navodno nisu dozvoljavali da se obraća medijima ili da koristi mobilni telefon.

Bio je izgreban i krvav, a tek nakon dužeg vremena požalio se da mu nije dobro i po njega je došla hitna pomoć.

Video: Lekari Hitne pomoći pregledaju Džakovića

DŽAKOVIĆ SVOJU VERZIJU DOGAĐAJA ISPRIČAO U PETAK

Džaković se uspešno oglasio u medijima u petak u programu TV Prva.

- Demantujem ceo događaj u smislu da je moj prijatelj izazvao udes, sa nekim brzinama od 600 na sat, kako se priča. Do udesa je došlo kada je gospođa u sivom "suzuki sviftu" prošla bez stajanja kroz znak stop. Udarila nas je u zadnji kraj BMW, i u tom momentu je automobil dobio ubrzanje. Moj prijatelj je probao da izbegne, da li od straha ili ne... - pričao je Džaković i dodao da nikakvo oružje nisu posedovali ni spominjali.

Policija je juče ispitivala Džakovića kako bi otkrili da li je on zaista bio suvozač u nesreći, pošto je Marković pobegao.

Nemanja Džaković Foto: Telegraf

- Ja sam tu njega video prvih 15 minuta, bio je sav krvav. Posle toga se ne sećam ni gde sam ja bio. Nije bio tu kada je došla policija. Ne znam gde je bio. Zašto je otišao moraćete njega da pitate. Nismo se čuli jer mu je telefon oduzeo tužulac - zaključio je Džaković.

KO JE DEJAN MARKOVIĆ

Dejan Marković je rođen u Francuskoj, gde živi i radi. I BMW kojim je upravljao juče ima francuske registarske oznake.

Uhapšen je u Kladovu, na graničnom prelazu, kada je pokušao da uđe u Rumuniju i verovatno se vrati natrag za Franucusku. Marković često navraća u Srbiju, gde mu živi otac.

Poznat je po skupocenim automobilima, a pre 10 godina privođen je zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja, jer je izazvao težak udes u Žabarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lol

    29. jun 2019 | 12:01

    dzabe je njemu pariz praziluk brigada ostaje praziluk brigada. ljakse

  • xyz

    29. jun 2019 | 12:00

    Samo usrana motka I mlatiti dok ne budu mirniji od bubice.

  • Grobbelaar

    29. jun 2019 | 12:33

    Svi oni "frajeri" se u zemljama iz kojih dolaze pridržavaju propisa, jer znaju šta im sleduje za ovakvo ponašanje. Kako dodju u Srbiju na odmor k'o da su pušteni s lanca, ovdašnji propisi za njih više ne važe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA