≫ 

Ognjen posle izlaska otišao na železničku stanicu i popeo se na vagon. Ubrzo ga je ubila struja

On je preminuo na licu mesta

  • 11

Ognjen Ć. (21) iz Subotice poginuo je noćas od strujnog udara u blizini železničke stanice kada se popeo na teretni vagon.

Prema nezvaničnim informacijama telo nastradalog mladića nalazilo se na krovu teretnog vagona kod stanice.

Kako saznaje Blic, mladić nije bio sam, već u društvu prijatelja. U petak uveče izašli su u provod i bili u klubu u centru grada, koji se nalazi nedaleko od železničke stanice. Navodno je društvo posle druženja u kafiću otišlo do stanice i Ognjen se popeo na vagon. Nažalost, doživeo je strujni udar i preminuo na licu mesta. Na njegovom telu uočene su smrtonosne opekotine.

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je naredbu da se uradi obdukcija i toksikologija mladićevog tela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Nastradali mladić je bivši učenik subotičke Gimnazije "Svetozar Marković" i prema rečima njegovih nekadašnjih profesora i drugara iz razreda bio je divan mladić.

- Pre dve godine je maturirao u našoj školi. Upisao je PMF u Novom Sadu. Dobro dete i učenik. Svi su ga voleli. Vest da je nastradao nas je užasnula. Svi smo u šoku i neverici. Mnogo nam je žao - kažu u školi.

Za studenta iz Subotice mladi imaju samo reči hvale i sa nevericom prihvataju da Ognjena više nema.

- Jako dobro dete. Svi smo u neverici i šoku. Bio je dobar student, studirao je nešto u vezi kompjutera, IT sektor. Odličan kompjuteraš. Uvek je hteo da pomogne i nama starijima. Strašna tragedija - kaže prijatelj porodice Ćuk.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura Tzar

    29. jun 2019 | 11:50

    Svake godine vise klinaca i mladih nastrada na isti nacin. Zasto se penju?

  • SU

    29. jun 2019 | 11:32

    I šta sada,tako je umeo da se čuva svih rizika,bitno da ga niko nije prinudno naterao na to a svako je kovač svoje sreće ili nesreće.

  • Martina

    29. jun 2019 | 18:52

    Bio je odlikaš i IT stručnjak,a penjao se je na vagon.Nesto mi tu smrdi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA