≫ 

Ponovo smrt na nudističkoj plaži: Muškarac (60) pronađen na Adi Ciganliji bez znakova života

Uviđaj je obavljen, a telo poslato na obdukciju

  • 4
Ada Ciganlija Foto: Mateja Beljan

Radnik obezbeđenja JP Ada Ciganlija pronašao je telo muškarca u vodi u zoni nudističke plaže.

Muškarac pronađen bez znakova života imao je oko 60 godina. Na lice mesta odmah su izašle policija i hitna pomoć, a prema prvim i nezvaničnim informacijama na telu nije bilo tragova povreda ili nasilja. Uviđaj je obavljen, a telo poslato na obdukciju.

- Danas oko 6.00 časova, u vodi u zoni nudističke plaže, gde je kupanje i boravak u vodi najstrože zabranjen, pronađeno je beživotno telo N. N. muskarca starog oko 60 godina. Nestanak je prijavljen sinoć oko 21.00 sat, a korodinatorima spasilačke službe je rečeno da je muškarac ušao u vodu u zoni nudističke plaže i krenuo u preplivavanje Savskog jezera, te da mu se od tada gubi svaki trag. Precizne detalje ovog nesrećnog događaja utvrdiće dalja istraga - kazali su JP "Ada Ciganlija".

JP “Ada Ciganlija” jos jednom, po ko zna koji put, poziva sve posetioce da postuju pravila ponasanja na kupalistu I kupaju se u zonama koje su predvidjene za boravak u vodi, u zonama gde dezura spasilacka sluzba naseg preduzeca koja moze da pruzi pomoc u slucaju potrebe, kako se nemili dogadjaji ne bi I ubuduce desavali.

- kazali su u JP "Ada Ciganlija".

Podsećamo, sredinom juna na istoj plaži muškarac (65) preminuo je kada je zakoračio u vodu.

Nesrećni čovek je došao na plažu na štakama, skinuo se, zakoračio u vodu i pao. Nažalost, nije mu bilo spasa, a plaža na kojoj se našao (nudistička) uopšte i nije namenjena za kupanje.

VIDEO: Ove plaže oduzimaju dah, bukvalno: Odnele su najviše života, a njihova lepota je nestvarna

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    1. jul 2019 | 08:32

    Naislo nesto mladje pa mu skocio pritisak....

  • Plavac

    1. jul 2019 | 09:52

    Bog da mu dusi oprosti, ali stace tamo u tim godinama? Ima slucajeva gde ljudi u zelji da se prikazu u punom sjaju cesto se predoziraju vijagrom, afr. Sljivom i tome slicno.

  • miks

    1. jul 2019 | 09:55

    Ovi golaci rizicno zive

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA