≫ 

Milan je upucan u svađi, osumnjičeni za ubistvo je maloletnik: Pijani krenuli na bazen, pa se tukli

Stradali Milan Basailović (28) poreklom je iz sela Srndalje

  • 1
Milan Basailović Foto: Facebook

Mladić koji je sinoć ubijen iz lovačke puške je Milan Basailović (28) iz sela Srndalje, nedaleko od Ribarske Banje i Kruševca, a iz istog sela je i maloletni počinilac ubistva.

Kako saznaju "Novosti", osumnjičeni (17) je ispred ugostiteljskog objekta nakon kraće rasprave i fizičkog konflikta ispalio dva hica iz lovačke puške, ali je jedan bio koban po Basailovića.

Brojni prijatelji se od ubijenog opraštaju potresnim rečima na društvenim mrežama, objavljujući poruke da ga neće nikada zaboraviti.

- Osumnjičeni za ubistvo pretučen je posle počinjenog krivičnog dela, odnosno posle 20 sati, a nađen je nedaleko od mesta gde se dogodila tragedija - navodi nezvanično izvor "Novosti”.

Maloletnik je završio u bolnici zbog teških telesnih povreda, a saslušao ga je viši tužilac za maloletnike i očekivalo se da da izjavu i sudiji Višeg suda u Kruševcu.

- Zbog postojanja osnova sumnje da su pretukli maloletnika i teško ga povredili, dvojici Kruševljana i jednom mladiću iz okoline Kruševca, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, biće podneta krivična prijava za krivično delo teška telesna povreda - saopštila je policija.

Milan Basailović Foto: Facebook

PIJANI TRAKTOROM KRENULI NA BAZEN, PA SE POTUKLI NA JASTREBCU

Svi učesnici krvavog incidenta u okolini Kruševca bili su u alkoholisanom stanju, saznaje "Blic".

Kako saznaje ovaj list, do pucnjave nakon koje je uhapšen maloletni M. M. došlo je nakon svađe, koja je kulminirala u tuču.

Milan Basailović Foto: Facebook

Ceo indicent dogodilo se kada su mladići iz sela Srndalje na vrhu planine Jastrebac, krenuli traktorom na bazen u Ribarskoj banji.

Nakon svađe, koja se deslila na puti za Ribarsku banju, maloletnik je otišao kući i vratio se sa lovačkom puškom.

(Telegraf.rs/Novosti/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer 1 RS

    3. jul 2019 | 16:15

    Stari nesravnjeni računi,alkohol,možda i malo droge i ishod je ovakav,ko treba da spreči kad oni hoće sve baš tako,kakva preventiva treba sem zatvora za krivce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA