Još tokom zabavljanja bila je čudna: Prošlost Kristine Kulčar, koja je ubila svekrvu, puna nasilja

Prema rečima nevenčanog supruga Kristine Kulčar, Zoltana Varge, nasilnica se posle nasrtanja na ženu u kancelariji i boravka u zatvoru malo smirila

  • 0
kristina kulčar i zoltan varga

Printskrin: Facebook/Kristina Kulcar, Zoran Varga

Trudnica Kristina Kulčar (31), koja je u ponedeljak uveče nožem i vilama ubila svekrvu Iboju Vargu (59) u selu Poljanice kod Bečeja, hapšena je ranije zbog brutalnog prebijanja jedne Bečejke, ali i svog sina, koji je u tom trenutku imao samo dve godine.

Mučne detalje o Kristininom agresivnom ponašanju otkrio je njen suprug i sin ubijene žene Zoltan Varga (41).

- Pre dve godine, dok smo još živeli u Bačkom Petrovom Selu, odakle je inače Kristina rodom, našeg starijeg sina toliko je pretukla da je jadničak bio sav plav od batina. Jedva smo ga spasli! Policija ju je tada odvela u bolnicu, ali se ona ni posle izlaska s lečenja nije smirila. Istukla je jednu ženu u Bečeju, koliko sam posle čuo, bez ikakvog razloga. Nasrnula je na nju u kancelariji. Zbog toga je mesec dana provela u zatvoru - ispričao je Zoltan za Kurir.

On kaže da se nasilnica nakon toga malo smirila, ali da joj se s vremenom stanje opet pogoršalo.

Kristina Kulčar, snaja, ubistvo, svekrva, Bečej

Kristina Kulčar će trudna u zatvor, Foto: Facebook/Kristina Kulcar

- Otišla je kod svojih roditelja u Nemačku, a onda se vratila u Srbiju. Tri puta je ležala na neuropsihijatriji u Novom Sadu, a lečila se i u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Sveti Vračevi" u Novom Kneževcu - naveo je Zoltan.

"KRISTINA JE NEKAD NERVOZNA"

On i Kristina vanbračno su živeli sedam godina.

- Još dok smo se zabavljali, bila mi je čudna. Kasnije sam saznao da je i ranije imala psihičke probleme. Njen otac na to je znao da mi kaže: "Kristina je nekad nervozna". Sreća da ubistvo bake nisu videla moja deca, koja su se tad igrala u komšiluku - rekao je Zoltan i dodao da ne zna šta će biti s njegovim i Kristininim detetom, koje još uvek nije ni rođeno.

- Ne znam šta da kažem nakon svega. Ukoliko mi dozvole, preuzeću staranje o detetu nakon što se Kristina u zatvoru porodi. Ranije smo saznali da ona nosi još jednog dečaka. Sad mi je najvažnije da u selu nađem neku ženu koja će se brinuti o našim sinovima, koji imaju dve i četiri godine - očajan je Zoltan.

Zoltan Varga

Zoltan Varga, suprug Kristine Kolčar, Printskrin: Facebook/Zoran Varga

Podsetimo, Kristina je u ponedeljak napala svekrvu Iboju dok su bile same kod kuće. Posvađale su se oko ručka, a snajka je svekrvi prvo zarila nož u leđa. Potom ju je oborila na zemlju, zgazila joj na ruke i vilama je izbola desetak puta po telu i vratu i iskopala joj oko. Posle krvavog pira, uzela je decu i nasmejana šetala po selu.

IBOJA SAHRANJENA U BEČEJU

Iboja Varga sahranjena je juče u Bečeju.

- Kad je naš mlađi sin imao nedelju i po dana, Kristina nas je napustila jer je morala u zatvor. Zato smo se i preselili kod moje majke. Nakon izlaska iz bolnice "Sveti Vračevi", izrazila je želju da bude s decom. Moja majka se složila, ali pod uslovom da ne pravi probleme - otkrio je Zoltan.

Kristini je određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs / Kurir/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA