≫ 

"Punila je pištolj na vodu, a mi se zapričali": Deda Milosav opisuje smrt devojčice u bazenu (VIDEO)

Porodica je počela da traži H. T. (4) po dvorištu, ali nije mogla da je nađe. Tek kad su krenuli da navuku ceradu na bazen, ugledali su je

  • 52

Devojčica H. T. (4) iz Omoljice kod Pančeva udavila se na oči svojih roditelja i drugih članova rodbine danas u bazenu, u dvorištu kuće jednog od svojih deda.

Neposredno pre tragedije devojčica se sama brčkala u bazenu dubokom oko 65 centimetara. Do bazena je na svega metar-dva sedelo pet-šest odraslih osoba, uključujući i njene roditelje.

Kako je za Telegraf.rs rekao deda Milosav, u čijem je dvorištu došlo do tragedije, devojčica je odrasle prskala pištoljem na vodu i zasmejavala ih.

Davljenje, dete, bazen, Omoljica, Pancevo Milosav kaže da su dete dugo tražili Foto: Telegraf

- S vremena na vreme izlazila je iz bazena da napuni pištolj na vodu do obližnje česme, pa se vraćala. Mi smo se zapričali i onda u jednom trenu samo primetili da je nema - rekao je on.

Porodica je počela da devojčicu traži po dvorištu, ali nije mogla da je nađe.

- Mnogo smo vremena izgubili tražeći je. U jednom trenu moj sin je prišao da prekrije bazen ceradom i tada ju je ugledao. Izvukli smo je napolje, ali bilo je prekasno. Ništa više nije moglo da se učini - rekao je deda.

Davljenje, dete, bazen, Omoljica, Pancevo Bazen u kome se dete udavilo Foto: Telegraf

Hitna pomoć je izašla na lice mesta, a telo deteta je odneto na obdukciju.

Kuća u kojoj je devojčica živela sa roditeljima i dva starija brata nalazi se nedaleko odatle. Iza zatvorene kapije s vremena na vreme bi se prolomio plač. Porodica je u šoku nakon iznenadne tragedije. Kako se po selu nezvanično priča, sahrana bi mogla da bude već sutra.

(J. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    7. jul 2019 | 15:51

    Zalosno, ali ovo je nemar, nije nesrecni slucaj. Tuga.

  • Meri

    7. jul 2019 | 17:28

    Ko zna sta se ovde desilo meni je sve ovo nejasno kao trazili po dvoristu a znali su da se kupala u bazenu jadno dete dusa me boli

  • Jaca

    7. jul 2019 | 17:21

    Devojcice uzrasta 4god, obicno su visoke 1 metar, tako da dubina vode od 65cm je premnogo, kad sedne, voda je iznad glave! A matori se zblentali i niko da primeti da dete ne sljapka, ne doziva, ne smeje se, utihnulo... Nemar roditelja, pre svih!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA