≫ 

Ubistvo u Pančevu tačno na godišnjicu zločina u Rakovici: Petar je izbo Desanku isto kao Marko Maju

Petar M. izbo je Desanku M. nasred autobuske stanice, Marko Nikolić je pre tačno 2 godine ubio ženu svog sina i dete, njega je zadavio, nju izbo nožem

  • 3
Autobuska stanica Pancevo, Marko Nikolic Foto: Telegraf

Ubistvo u Pančevu, na autobuskoj stanici, usred dana poklopilo se sa ubistvima koja su se dogodila pre dve godine. Marko Nikolić je u Centar za socijalni rad u Rakovici došao noseći u naručju sina Mihaila kog je udavio, a potom nožem nasrnuo i na svoju nevenčanu ženu Maju Đorđević (38). Jadna žena je uspela da pobegne iz zgrade, ali ju je sustigao na parkingu i zadao smrtonosne ubode. Bio je 12. jul 2017. godine.

Danas, takođe 12. jula, samo 2019. godine, pančevačka policija uhapsila je Petra M. (64), jer je na autobuskoj stanici u Pančevu nožem naneo više ubodnih rana u predelu vrata i leđa bivšoj supruzi Desanki M. (60).

PRIJAVLJIVAO NESTANAK SUPRUGE

Nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, dok je policija ubrzo uhapsila Petra M. Bračni par je već duže vreme u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica, a Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje.

Autobuska stanica u Pancevu, Pancevo Tragovi krvi posle napada na Desanku M. Foto: Telegraf.rs

Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći, razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom. Po rečima očevidaca, nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici. U trenutku kada je Hitna pomoć stigla do nje, bila je živa i prevezena je u pančevačku bolnicu.

UDAVIO SINA, PA IZBO ŽENU

Ni Maja Đorđević nije uspela da pobegne i da se spasi. Nikolić ju je stigao i izbo nožem, prethodno udavivši njihovog sina, zbog koga su se i našli u Centru za socijalni rad. Dete je doneo u besvesnom stanju, sa penom na ustima.

Majina sestra je kasnije svedočila, da su bile godine zlostavljanja i maltretiranja u pitanju. Pod vrat joj je stavljao grlić polomljene flaše i pretio da će joj prerezati grkljan. Kada mu je rekla "seci", on je bacio flašu, uzeo njen telefon, slomio ga, isekao žice fiksnog telefona da ne mogu nikoga da zovu u pomoć, polomio je stolice, razlupao kupatilo, pocepao zavese. Maju je odgurnuo u sobu kod deteta i počeo da urliče na nju: "Ako ne kreneš sa detetom kod mene, zaklaću i tebe i Mihajla!"

Nije dočekao suđenje, ubio se u Centralnom zatvoru, prerezavši sebi vrat. Polomio je parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe u Centralnom zatvoru i presudio sebi. Preminuo je 30. decembra 2017. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    12. jul 2019 | 16:40

    Pa dokle vise da gledam ovakve naslove??? Nadjite ljude neke koji ce da prate te umno bolesne ljude da ne rade vise takve stvari... Jel hocete da opet neko dete strada? Kakva je to presuda zabrana prilaska? ko ce njega da spreci da joj se priblizi? Vazno da ovi mangupi iz belih dzipova izlecu maltreitaraju klince, vqzni vam je paket trave od ubistva zene, deteta. Jednom mesecno ovako nesto se desi. Uzasss

  • RICINUS

    12. jul 2019 | 19:28

    Sigurnost gradjana je temelj državotvornosti države...

  • RICINUS

    12. jul 2019 | 17:40

    Ako se braniš ode u zatvor... Nemaš sigurnost a sigurnost gradjana je temelj suverineta države.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA