Još jedan Jelenin pogrešan korak: Majdi uzela lanac i prodala u zalagaonici, to ju je razotkrilo

Jelena Špagović napravila je niz grešaka prilikom prikrivanja zločina

  • 4
Jelena Špagović, Majda Garović Foto: Facebook

Jelenu Špagović (25) iz Zemuna, koja je osumnjičena da je zajedno s bratom Momčilom (21) ubila komšinicu i deviznu penzionerku Majdu Garović (81), policija je razotkrila uz pomoć zaposlenih u jednoj beogradskoj zalagaonici, u kojoj je prodala zlatni lanac svoje žrtve.

- Utvrđeno je da je Jelena nakon zločina skinula nesrećnoj Majdi s vrata zlatni lanac, koji je potom prodala u jednoj zalagaonici. Napravila je još niz grešaka tokom prikrivanja zločina, a jedna od njih bila je i iznajmljivanje automobila kojim je prevezla leš - rekao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da su policiju pozvali zaposleni u rentakaru nekoliko dana pre otkrića leša jer su u vozilu "pežo 508" pronašli tragove krvi.

- Prtljažnik tog automobila dovoljno je veliki da u njega može da stane krupniji čovek. Sumnja se da je Špagovićeva s predumišljajem iznajmila baš taj automobil kako bi mogla da spakuje leš. Sumnja se da je telo nesrećne žene spakovala u kofer, ali da je krv ipak našla svoj put i iscurila na tapacirung - navodi.

Sagovornik ističe i da su nakon toga zaposleni u rentakaru pregledali automobil i zatekli krvave tragove.

DNK ANALIZA

- Odmah su pozvali policiju, koja nije htela da ništa prepusti slučaju već su forenzičari odmah tragove uputili na DNK analizu. Posle nekoliko dana leš je otkriven u kontejneru, a nakon što je DNK profil unet u bazu, došlo se do stravičnog saznanja.

Napominje i to da je policija tokom ispitivanja "pežoa" utvrdila da je krv oprana s tapacirunga, ali nedovoljno.

- Sumnja se da je Jelena prilikom prikrivanja tragova imala pomagača. Da li je to bio samo njen brat ili je u zločin umešano više osoba, i dalje se utvrđuje - završava sagovornik.

Podsetimo, osumnjičeni brat i sestra su deca nekadašnjeg drugog čoveka stranke Srpska desnica i zamenika ministra Saše Dujovića. Oni su nakon ubistva leš nesrećne žene odvezli kolima do naselja Breskvik kod Krčedina, bacili u kontejner i zapalili.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    13. jul 2019 | 06:53

    Maksimalna kazna za ovu bolesnicu, 40. godina!

  • sneza

    13. jul 2019 | 10:22

    Ovoj bolesnici dozivotna robija

  • Nensi

    13. jul 2019 | 00:20

    Jadni roditelji,treba da se odreknu ovakve dece. Lopovi,bruralne ubice,monstrumu dozivotna. Uraduli su komsinici a sutra ce roditeljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA