≫ 

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pod Avalom: Milan je ubio Crnogorca i bacio telo u njivu

Ubijeni Crnogorac je odranije poznat policiji kao sitan diler

  • 9

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Milana Životića (47) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je 11. jula ove godine sa više hitaca iz vatrenog oružja u njivi u ataru sela Rakovica usmrtio tridesetdvogodišnjeg muškarca. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako saznajemo, policija je pronasla pištolj iz kojeg je izvršeno ubistvo. Motiv su neraščišćeni računi u kriminalnim poslovima.

Podsetimo, u Selu Rakovica kod Avale traktorista je pronašao telo crnogorskog državljanina Radovana Pajovića (32) dok je skupljao seno.

Čim je ugledao nogu, traktorista se prestravio i pozvao policiju. Pretpostavlja se da je čovek ubijen sa najmanje 7 hitaca, od kojih ima prostrelne rane na glavi, nogama i stomaku, a da je likvidacija obavljena na drugoj lokaciji.

Ubijeni Crnogorac je odranije poznat policiji kao sitan diler.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    13. jul 2019 | 09:45

    A smem da se kladim i da je ovaj M.Ž od ranije poznat policiji.

  • Ubiše

    13. jul 2019 | 09:48

    Se ljudi od znanja frka radi nevraćene knjige!!??Gladni znanja pa jedan drugome glavu skidaju a ovaj bio poznat u svim bibliotekama Srbije??!!Šta rade ovi bibliotekari što ih nisu zadržali po biblioteci??!!

  • Auu...

    13. jul 2019 | 10:52

    Bravo za policiju...tri poslednja ubistva resena...ekspresno...svaka cast...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA