≫ 

Da li je ova glupost razbesnela ubicu iz Pančeva: Tamango je Desanki napisao ovu poruku za rođendan!

"Sve zaboravljam, vrati se molim te i volim te još uvek i voleću te do smrti", pisao je

  • 6
Petar Mošić Foto: Facebook

Petar M. zvani Tamango bio je strah i trepet u selu Bavanište kod Pančeva, a u trenutku kada je nasrnuo na svoju ženu, svi vozači su shvatili da se radi o dobro poznatom čoveku.

Petar Mošić napao je i nasmrt izbo svoju suprugu Desanku, koja je od njega mlađa četiri godine i to nakon rasprave koju su poveli na klupi uprkos zabrani prilaska koju je imao.

Koban je bio ubod u predelu srca, a kako su pričali očevici žena je sve slabije disala, a crne slutnje obistinile su se u pančevačkoj bolnici.

Tamango i Desanka ni letimičnim pogledom na fotografije ne liče na skladan par. Ubica je već bio poznat ne samo meštanima, već i policiji. Deo svog života proveo je u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, uglavnom je reč o pljačkama.

Bavio se trgovinom polovnih automobila, a poseduje auto-plac na kom se bavi sastavljanjem i rastavljanjem vozila.

Desanka Mošić Printskrin: Facebook/Desanka Mošić

Ono što će ostati možda do kraja nerazjašnjeno jeste kako su i zašto i pored zabrane prilaska Petar i Desanka ušli u verbalnu raspravu.

Ubijena je pošto je pokušala da se fizički odvoji od njega, pošto ju je sustigao i napao.

Kako smo ranije saznali, bračni par je već duže vreme u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica, a Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Možda je i kobni susret na peronima autobuske stanice bio neželjen za Desanku i trenutak koji je napasnik iskoristio da joj se približi uprkos zabrani da sa njom komunicira.

Poruke koje je u martu ove godine Petar upućivao Desanki svedoče da ju je proganjao. Tamango joj je čestitao rođendan, ali i molio da mu se vrati.

"Desanka Mošić, sretan 60. rođendan želi joj muž s kojim je provela 42 godine i javi se makar deci što si i obećala, ja sam ipak čovek i cestitam ti 60. rođendan i da mi se vratiš kući, sve zaboravljam, vrati se molim te i volim te još uvek i voleću te do smrti. Molim te vrati se kući, tvoj još muž Petar Mošić. Ko god vidi ovo i poznaje decu nek joj pošalje", napisao je Tamango.

Sledećim komentarom odao se da mu žena, zapravo, ništa nije odgovorila

"Ništa nisi odgovorila", napisao je nedeljama kasnije, odnosno nešto više od mesec dana pre ubistva.

Nakon toga ju je uhodio i pratio, a potom i ubio.

NE OPRAVDAVAJTE UBICU

Da li je njega razbesnelo to što mu ona nije odgovorila na poruku, sasvim je nebitno, i u rangu bilo kakve "gluposti" koja se desi na društvenim mrežama, jer je čovek očigledno nasilnik, čim je mogao da ubije.

Opravdanja za ubistvo nema. Opravdanja za nasilje nema. Zato zapišite broj ispod:

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    13. jul 2019 | 14:28

    Ne trpimo ..ali smo svjedici svakodnevnog nasilja. Isto tako smo svjedoci da se prica zavrsi kad zena nastrada. Nemojte apelovati na na da prijavimo nasilje, apelujte i pisite o tome: na koji nacin da se zrtva sama odbrani, prije nego je nasilnik ubije. Na to pitanje niko ne odg. Jasmo je da je policija ne moze zastititi.

  • Lovato

    13. jul 2019 | 17:57

    Samo smrtna kazna da se uvede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA