Opirao se čudnom snagom i vikao "Pustite me da je dokrajčim": Jezivi detalji ubistva žene u Pančevu

Trojica muškaraca jedva su držali pomahnitalog nasilnika, iako on ima jedva 60 kilograma

  • 13
Petar Mosic, Desanka Mosic Foto: Facebook/Petar Mosic/Desanka Mosic

"Dok smo mi držali pomahnitalog Petra, Desanka, koju je ubo dva puta u leđa i jednom u vrat, disala je sve slabije. Učinili smo što smo mogli, ali njoj, nažalost, nije bilo pomoći - povrede su bile kobne."

Ovako počinje ispovest dvojice radnika ATP "Pančevo" koji su u petak u podne prvi priskočili u pomoć nesrećnoj Desanki Mošić (60), tako što su savladali njenog pobesnelog bivšeg muža Petra (64). Iako su Marko M., Stevan N. i kolega Nenad U. uspeli da zadrže ubicu da joj ne zada još neki ubod, povrede koje joj je prethodno naneo bile su kobne, pa je žena umrla u pančevačkoj bolnici.

- Oko podne sam završio smenu i ušao u sobu kod dispečera. Tu su bile i kolege Stevan i Nenad i posle dva-tri minutačuli smo kako neko viče: "Ovaj bode ženu"! Istog momenta smo sva trojica istrčali iz kancelarije i ugledali muškarca s nožem u ruci - priseća se tragedije vozač Marko M.

U tom momentu videli su ženu kako nepomično leži. Nenad U. uspeo je da pomahnitalog muškarca uhvati za desnu ruku u kojoj je držao nož, dok ga je Stevan N. stegao za levu ruku.

Desanka Mošić Krvnički ju je napao s leđa, Printskrin: Facebook/Desanka Mošić

- Petar se toliko opirao, jedva su ga držali. Prišao sam mu s leđa i stegao ga rukama preko grudi. I dalje je u njemu bila neka čudna snaga. Vikao je: "Pustite me da je dokrajčim" - nastavlja priču Marko, dok njegov kolega Nenad dodaje da su njih trojica jedva držali Petra koji ima jedva šezdesetak kilograma.

Dok su ga oni držali, žene koje rade u ATP "Pančevo" iznele su peškir i vodu i pokušale da ukažu pomoć Desanki. Pokušavali su da zaustave krvarenje.

Podsetimo, Petar i Desanka najpre su se posvađali na klupicia potom je žena krenula da beži ka peronima. Nasilnik ju je sustigao i izbo u vrat i leđa. Hitna pomoć stigla je za pet minuta, ali žena je disala sve sporije.

Prebačena je u pančevačku bolnicu, najverovatnije na odeljenje hirurgije, gde je potom preminula. Žena je bila smeštena u Sigurnoj kući, a muž je imao zabranu prilaska.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez nasilja, molim!

    14. jul 2019 | 08:20

    Jednom nasulnik -uvek nasilnik! Takvi " ljudi" se nikad ne menjaju! Kada ih pustate na slobodu slusajte i uvazavajte misljenja psihologa, psihijatra, pa i socijalnog radnika oni su tu nepogresivi!

  • Lepa

    14. jul 2019 | 07:38

    Molim sve zvanične organe u ime svih žena Srbije,da nasilje nad ženama iskorene,oštrim kaznama,prevencijom,zastitom.Ovo je nedopustivo,naše građansko pravo je da zivimo,u slobodi,bez straha i torture!

  • Beli

    14. jul 2019 | 08:42

    Ovake ubice treba zatvoriti u samice posto nema smrtne kazne ovi zlocinci trebaju u zatvoru biti u samici ostatak tog njihovog us....g zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA