Trpela maltretiranje i ponižavanje godinama: Detalji iz braka Desanke i Petra koji ju je izbo nasmrt

"Bio je loš prema porodici i onima koji mu se zamere"

  • 5
Petar Mosic, Desanka Mosic

Foto: Facebook/Petar Mosic/Desanka Mosic

Maltretirao je godinama, ponižavao, bio loš prema porodici i bilo kome ko mu se zameri. Ovako ljudi koji poznaju Desanku Mošić (60) i njenog bivšeg supruga Petra Mošića (64) koji ju je krvnički ubio na autobuskoj stanici u Pančevu, pričaju o njihovom braku i odnosu.

Dok o Petru Mošiću ne mogu ništa lepo da kažu, o Desanki imaju samo reči hvale.

- Bila je mnogo dobra žena i majka, imala je sina, ćerku i unučiće. Desanka se, nažalost, mučila ceo život, bila je veoma požrtvovana. Prodavala je stvari iz Turske na pijaci u Bavaništu, pa u Pančevu na buvljaku godinama - pričaju njeni poznanici.

Dodaju da ju je muž, Petar Mošić, maltretirao, ponižavao i tukao godinama.

- Bio je loš prema porodici i onima koji mu se zamere. Siledžija i prema ženi i prema deci, pun sebe. Bojala se da ga ostavi, i eto šta se desilo kada je to uradila. On, tako pun sebe, to nije mogao da podnese - navode i dodaju da je Mošić često išao u kafane i bio ženskaroš.

Podsetimo, Petar Mošić je u petak pred punom autobuskom stanicom prišao Desanki s leđa i izbo je nekoliko puta. Nesrećna žena preminula je nešto kasnije u bolnici, a sa obližnjeg objekta kamere su snimile trenutak ubistva.

Mošić je deo svog života proveo u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, uglavnom je reč o pljačkama.

VIDEO sa lica mesta:

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadnje vreme

    15. jul 2019 | 14:27

    Jadne žene, sa nasilnicima žive kao na minskom polju. Oni bi hteli da žena neograničeno trpi batine i iživljavanje što niko ne može da podnese a kad pokusa da izađe iz tog pakla, sledi joj likvidacija. Sudska zabrana prilaska njima nista ne znaci. Njih treba čim prvi put pretuku ženu naravno uz dokaze, strpati u kavez i ne pustati u društvo. To su zveri a ne ljudi.

  • Pravda

    15. jul 2019 | 15:54

    Ne razumem te zene koje trpe nasilje nad decom i nad njima. Radila je,trebala je da uzme decu i ostavi ga. Imala je valjda roditelhe,brata ko ce da je zastiti. Deca su joj odrasla,trebala su da uzmu majku,njega prijave i zabrane prilazak. Ti su slabici,uskompleksirani i treba im u startu pokazati zube.

  • Тодорић

    15. jul 2019 | 15:34

    Одакле је знао где се она налази?Не верујем баш у толику случајност.Или је уходио,или му је неко јавио где је.Страшно.Ако је уходио и чекао,ово је планирано убиство.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA