Deda sa Zvezdare snimao devojčicu dok se tuširala, pa te snimke delio drugim pedofilima

Devojčica je povremeno dolazila kod njegove unuke da prespava, što je perverzni starac iskoristio

  • 6

Beogradska policija uhapsila je 4. jula starijeg pedofila I. I., sa opštine Zvezdara, koji je krišom snimao golu unukinu drugaricu (17) dok se tuširala u njegovom kupatilu. Perverzni starac je onanisao na te snimke i delio ih drugim pedofilima preko društvenih mreža.

Manijaka je otkrila unuka, koja je slučajno zatekla svog dedu kako masturbira gledajući video-snimak na kom se njena drugarica tušira.

Ćerka I. I. se nakon razvoda uselila kod oca, zajedno sa četiri ćerke - dve osmogodišnje bliznakinje i dve tinejdžerke, uzrasta 14 i 15 godina.

- Devojčicama su povremeno dolazile drugarice u posetu, a jedna 17-godišnjakinja bi povremeno i prespavala kod njih. Starac I. I. je to iskoristio, pa je verovatno još krajem juna krišom postavio mini-kameru u kupatilu, u korpi za veš - kaže izvor iz istrage.

Jednom prilikom, kad je I. I. ostao sam u stanu, na kompjuteru je gledao slike i snimke na kojoj je unukina drugarica i počeo je da masturbira. U tom trenutku njegova starija unuka je ušla u stan, ali deda je nije čuo i devojčica je videla šta on radi!

Šokirana devojčica je odmah uzela telefon i rekla svojoj drugarici da bi trebalo da se vide i da porazgovaraju o nečemu.

- Devojčica je drugarici sve ispričala o tajnim snimcima iz kupatila. Prestravljena tinejdžerka je zatim rekla svojim roditeljima da ju je deda njene drugarice krišom snimao golu i da on ima te snimke u svom kompjuteru. Zgranuti roditelji su odmah pozvali policiju, koja je 4. jula upala u stan pedofila, stavila mu lisice na ruke i zaplenila kompjuter i telefon - ispričao je naš izvor.

Inspektori su u kompjuteru perverznog starca pronašli mnoštvo pedofilskih slika i snimaka na kojima je, između ostalog, i drugarica njegove unuke.

U toku je veštačenje svih ostalih snimaka kako bi se utvrdilo da li je I. I. koristio priliku da snimi gole i svoju ćerku i unuke. Takođe, utvrdiće se i s kim je sve I. I. razmenjivao pedofilski materijal.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA